Δεν είναι τυχαίο που το ''Χ'' έπαθε πλάκα με αυτό το κορίτσι στον «Εκατομμυριούχο»

Και ήταν για καλό.

To «Ποιος Θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος», εκτός από παγκοσμίως γνωστό τηλεπαιχνίδια γνώσεων, είναι και μια μικρή υπενθύμιση πως αν έχεις ένα καλό επίπεδο από γνώσεις -κυρίως σε άχρηστες πληροφορίες που κανείς δεν θυμάται- και σταθείς και λίγο τυχερός, ενδεχομένως να μπορέσεις να φύγεις με μερικά χιλιάδες ευρώ στις τσέπες σου. Αυτό είναι το καλό σενάριο.

Ποια είσαι εσύ που θα «στήσεις» τον Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Ένα τέτοιο βίωσε και η Αλίκη στον Εκατομμυριούχο, μια έξυπνη και όμορφη παίκτρια που έφτασε μέχρι την 11η ερώτηση, για να την «προδώσει» τελικά το νεαρό της ηλικίας της. Γιατί; Γιατί η ερώτηση που ήρθε στη συνέχεια, ήταν το ποια από τις παρακάτω δεν έχει κερδίσει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς. Που όταν είσαι 25 χρονών και δεν έχεις μεγαλώσει στην εποχή που όλοι αυτοί οι διαγωνισμοί έδιναν και έπαιρναν, λογικό να μην το γνωρίζεις. Όταν είσαι η Αλίκη και θυμίζεις σε μεγάλο βαθμό την Olivia Wilde, όλα γίνονται καλύτερα.

Φυσικά το Χ δεν άφησε ασχολιάστη την εμφάνιση της Αλίκης και κυρίως, το γεγονός της φυσικής ομορφιάς της σε μια εποχή που η πλαστική χειρουργική και οι επεμβάσεις καλπάζουν.

 

 

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved