Έξαλλη γυναίκα στις ΗΠΑ έσκισε ελληνικές σημαίες γιατί τις μπέρδεψε με του Ισραήλ

Στην αρχή όλοι πίστεψαν ότι δεν της άρεσε ο γύρος αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ήθελε να ελευθερώσει την Παλαιστίνη. Δεν πήγε και πολύ καλά αυτό.

Η Μέση Ανατολή στα κάρβουνα. Ναι αυτό που συμβαίνει στην Παλαιστίνη είναι γενοκτονία. Η Χαμάς, μετά την άνανδρη επίθεση στο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, έδωσε το καλύτερο άλλοθι στην κυβέρνηση του Ισραήλ να εξαπολύσει τις πιο φονικές επιθέσεις των τελευταίων ετών. Στο παιχνίδι έχουν μπει Ιράν, Λίβανος και ποιος ξέρει πού θα σταματήσει όλο αυτό. Ένα είναι το μόνο σίγουρο: Πρέπει να βρεθεί λύση. Αν πιστεύεις ότι είμαστε safe, τότε κάνεις μεγάλο λάθος. Για πόσο θ’ αντέξει το Ισραήλ; Θα είναι πάντα κερδισμένο; Αν ηττηθεί, ποια είναι η πόρτα που οδηγεί στην Ευρώπη; Ναι, σωστά μάντεψες. 

Τύπος ψάχνει απεγνωσμένα να βρει φασαίες στην Αθήνα. Μπορείτε να βοηθήσετε;

Ωστόσο το παλαιστινιακό δεν απασχολεί μόνο τη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη. Οι φωνές για ειρηνική λύση και το να μπει τέλος σε αυτή τη γενοκτονία έχουν αρχίσει και ακούγονται έντονα και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Καλλιτέχνες, μοντέλα, influencers στις ΗΠΑ έχουν ξεκινήσει να μιλούν δυνατά και χωρίς φόβο για όλα όσα συμβαίνουν στη γειτονιά μας. Κάποιες φωνές, βέβαια, είναι λίγο ακραίες, όπως ακριβώς και οι αντιδράσεις τους. Μάλιστα, πάνω στο δικαιολογημένο θυμό τους, δεν βλέπουν τα πράγματα ξεκάθαρα και επιτίθενται σε λάθος χώρες.

 

palaistine

Η διαδικτυακή ξενέρα με το πραγματικό νοήμα του Macarena δεν έχει προηγούμενο

Αρνητική πρωταγωνίστρια μία γυναίκα στο Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ όπου άρχισε να σκίζει ελληνικές σημαίες σε ένα εστιατόριο φωνάζοντας «Ελευθερώστε την Παλαιστίνη, αυτή είναι γενοκτονία». Δεν της άρεσε ο γύρος; Το τζατζίκι δεν ήταν ίδιο με αυτό που είχε ονειρευτεί όταν έβλεπε τα stories της Hailey Bieber από τη Μήλο; Όχι. Μετά το τέλος του παραληρήματος και την έκπληξη των υπαλλήλων εκεί, αντιλήφθηκε μετά από εξηγήσεις πως οι σημαίες δεν είναι του Ισραήλ αλλά της Ελλάδας. Η ίδια αφού αντιλήφθηκε το λάθος της, ζήτησε συγγνώμη και είπε πως νιώθει ντροπή.

@ambamelia #fyp #viral ♬ original sound - Ambzz

Όταν ο Andy Warhol το 1968 προέβλεπε ότι "στο μέλλον όλοι θα γίνουν διάσημοι για 15 λεπτά", δεν ξέρω αν είχε αυτό ακριβώς στο μυαλό του. Πάντως, τέτοια δημοσιότητα, να μου λείπει.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved