associated press Κατηγορείται όντως ο Mbappé για βιασμό;

Αφού η εφημερίδα «Aftonbladet» ανέφερε ότι ένας φερόμενος βιασμός είχε καταγγελθεί στην αστυνομία στη Στοκχόλμη, η εφημερίδα «Expressen» έγραψε ότι ο Γάλλος ποδοσφαιριστής είναι ο ύποπτος.

Η σουηδική εφημερίδα Expressen αναφέρει ότι ο Kylian Mbappé ερευνάται για βιασμό, μετά από επίσκεψη του σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης στη Στοκχόλμη. Ο ποδοσφαιριστής κατήγγειλε την αναφορά ως «ψευδείς ειδήσεις». Αφού η εφημερίδα Aftonbladet ανέφερε ότι ένας φερόμενος βιασμός είχε καταγγελθεί στην αστυνομία, αλλά δεν ανέφερε ποιος κατηγορήθηκε, η εφημερίδα Expressen ανέφερε σε ρεπορτάζ της ότι ο 25χρονος Mbappé είναι ο ύποπτος. «Σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε η Expressen, η αστυνομία ερευνά τον σταρ που είναι εύλογα ύποπτος για βιασμό και σεξουαλική επίθεση», έγραψε η εφημερίδα για να αναδημοσιευτεί η είδηση από τη Le Monde.

 

 

Οι σουηδικές αρχές  διαφοροποιούν το επίπεδο υποψίας είτε ως εύλογο είτε ως πιθανό, με εύλογο να είναι ο χαμηλότερος βαθμός υποψίας. Το περιβάλλον του Mbappé, όταν επικοινώνησε με το Γαλλικό Πρακτορείο (AFP), είπε ότι δεν γνώριζε για την καταγγελία εναντίον του. Ο Γάλλος διεθνής, ο οποίος δεν επιλέχθηκε για τον τελευταίο γύρο των αγώνων του Nations League της χώρας του, επισκέφτηκε τη σουηδική πρωτεύουσα στις 10 Οκτωβρίου. Με φίλους, δείπνησε σε ένα εστιατόριο πριν πάνε σε ένα νυχτερινό κέντρο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Aftonbladet. Ο Mbappé και η παρέα του, έφυγαν από τη Σουηδία την Παρασκευή.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει ένα γκαράζ γεμάτο supercars αλλά δεν μπορεί να τα οδηγήσει

Σε μια ανάρτησή του στο X, ο Mbappé ισχυρίστηκε ότι υπήρχε σύνδεση μεταξύ της αναφοράς της Aftonbladet και της ακρόασής του ενώπιον μιας επιτροπής γαλλικού πρωταθλήματος την Τρίτη για την έντονη διαμάχη του με την πρώην ομάδα του Παρί Σεν Ζερμέν σχετικά με τους μισθούς που αναφέρει ότι είναι απλήρωτοι. Ο Μπαπέ ισχυρίζεται ότι περιμένει  55 εκατομμύρια ευρώ από την πρωταθλήτρια Γαλλίας που ανήκει στο Κατάρ. "FAKE NEWS !!!!. Γίνεται τόσο προβλέψιμο, την παραμονή της ακρόασης, τελείως τυχαίο", έγραψε ο Mbappé.

 

 

Η Aftonbladet δημοσίευσε φωτογραφίες στον ιστότοπό της τη Δευτέρα που δείχνουν αστυνομικούς μπροστά από το ξενοδοχείο όπου είχε μείνει ο Mbappé και η ομάδα μαζί του. Το περιβάλλον του Mbappé ανέφερε σε δήλωση που εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο: «Σήμερα, μια νέα συκοφαντική φήμη αρχίζει να διαδίδεται σε όλο τον ιστό από τα σουηδικά μέσα ενημέρωσης Aftonbladet».

«Αυτές οι κατηγορίες είναι εντελώς ψευδείς και ανεύθυνες και η διάδοσή τους είναι απαράδεκτη. Προκειμένου να τεθεί τέλος σε αυτή τη μεθοδική καταστροφή της εικόνας (του Kylian Mbappé), θα ληφθούν όλες οι απαραίτητες νομικές ενέργειες για την εκ νέου -Να αποδείξουμε την αλήθεια και να καταδιώξουμε οποιοδήποτε άτομο ή μέσα ενημέρωσης που εμπλέκονται στην ηθική παρενόχληση και τη δυσφήμιση που υφίσταται επανειλημμένα ο Kylian Mbappé», προστίθεται στην ανακοίνωση.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved