Assosiated Press Αφιονισμένοι εργάτες παραλίγο να «γκρεμίσουν» το υπό κατασκευή Καμπ Νόου

Αν δείτε το ξυλίκι, θα καταλάβετε γιατί η Μπαρτσελόνα θα καθυστερήσει να μπει στο νέο της σπίτι.

Αφού δεν «έπεσε» καλά είμαστε. Οι φίλοι της Μπαρτσελόνα μπορεί να αισθάνονται ενθουσιασμό που το γήπεδο-καμάρι τους, το Καμπ Νόου βρίσκεται σε διαδικασία ανακατασκευής και ανανέωσης, ωστόσο, με τις εικόνες που έρχονται από το εργοτάξιο του γηπέδου τους, μάλλον αυτή η αισιοδοξία γρήγορα θα σβηστεί από το πρόσωπό τους.

Η διπλή ξενέρα των φαν της Μπάρτσα είναι η πιο viral στιγμή της Euroleague

79467

Βλέπεις, δεν πέρασε κάποιος τυφώνας ή σεισμός από μέρος του γηπέδου, αλλά οι εργάτες κατάφεραν να προκαλέσουν μια μίνι «καταστροφή» καθώς έκαναν ό,τι μπορούσαν για να «ρίξουν» το έργο.

Προσοχή όμως, δεν είπαμε ότι άρχισαν να σαμποτάρουν το γήπεδο, αλλά άρχισαν να πλακώνονται μεταξύ τους, χρησιμοποιώντας λοστάρια και ξύλα. Η συμπλοκή έγινε ανάμεσα σε 20 άτομα, με ρεπορτάζ να αναφέρουν πως οι αντίπαλες ομάδες εργατών, ήταν Αλβανοί και Ρουμάνοι. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει τέτοιο επεισόδιο, καθώς τον Μάιο είχαν γίνει τα ίδια με αποτέλεσμα να συλληφθούν τέσσερα άτομα. Αυτή τη φορά υπάρχουν 6 τραυματίες.

Αν δείτε το viral ξύλο στο παρακάτω βίντεο θα σκεφτείτε ότι πρόκειται για οπαδικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών και όχι αναβρασμό μεταξύ εργατών:

H ποδοσφαιρική Μπαρτσελόνα συνεχίζει να έχει δικό της αμάξι

 

Δέκα φωτογραφίες που εξυμνούν την επιβλητικότητα του Camp Nou



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved