ΙΝΤΙΜΕ Μπάλντοκ: Όταν «στεκόμαστε» στην πισίνα και όχι στο μεγαλείο ψυχής

H ιστορία με τη δωρεά του αδικοχαμένου Τζορτζ η οποία έσωσε τη ζωή ενός παιδιού έκανε καλό στην ψυχή μας.

Χτες ήταν η πισίνα και το Ε9 του Τζορτζ Μπάλντοκ που έκανε τον κόσμο να «βράζει», σήμερα ήταν η συγνώμη του Λιάγκα για το πώς προβλήθηκε το θέμα του αδικοχαμένου Τζορτζ στα πρωινάδικα. Μια μέρα «μαύρη» για τη δημοσιογραφία στην Ελλάδα, μια μέρα που ο ελληνικός Τύπος ντράπηκε για αυτό που κάνει.

 

Η χτεσινή νίκη της Εθνικής Ελλάδος ήταν αφιερωμένη στον Τζορτζ Μπάλντοκ.

Το δυσάρεστο της υπόθεσης Μπάλντοκ με το σοκ από τον ξαφνικό «χαμό» του και τον αναβρασμό του κόσμου για όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν χτες, δεν αναλωθήκαμε στα σημαντικά πράγματα που αφορούν τον 31χρονο διεθνή με την Εθνική Ελλάδος. Και αυτό έχει να κάνει με την συγκινητική ιστορία, βάσει της οποίας ο Μπάλντοκ ως παίκτης της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ τότε, αγόρασε με δικά του έξοδα έναν απινιδωτή για τον μικρό Χάρβεϊ. Πρόκειται για έναν μικρό φίλο της Σέφιλντ, που διαγνώστηκε με σοβαρή ασθένεια στην καρδιά του (πρόβλημα στις βαλβίδες) και όταν ο Τζορτζ Μπάλντοκ έμαθε για το πρόβλημα και τη σοβαρότητα της κατάστασης, ήταν εκεί να βοηθήσει.

 

4412222

Ο ίδιος είχε ζητήσει να μην μαθευτεί αυτή η κίνηση, όμως έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, η μητέρα του Χάρβεϊ λίγες ώρες μετά τον θάνατο του, την έφερε στη δημοσιότητα, αποκαλύπτοντας το μεγαλείο ψυχής του 31χρονου.

Αναλυτικά το μήνυμα της μητέρας του μικρού Χάρβεϊ:

«Για εκείνους που δεν το ξέρουν, ο Χάρβεϊ διαγνώστηκε με μια καρδιακή πάθηση ελαττωματικής βαλβίδας πριν κάποια χρόνια. Ήταν κάτι εντελώς ξαφνικό, ήρθε από το πουθενά, ένα τεράστιο σοκ για εμάς.

Εγχειρίστηκε επιτυχώς και ευτυχώς είναι καλά. Από εδώ και στο εξής θα κάνεις διαρκώς εξετάσεις μέχρι να χρειαστεί κι άλλη επέμβαση. Ως γονιός αυτό μας προκαλεί μια συνεχή ανησυχία και είναι κάτι που πρέπει να ελέγχουμε.

Στην παλιά μας ομάδα κουβαλούσαμε έναν φορητό απινιδωτή, τον οποίο έπρεπε να επιστρέφουμε κάθε φορά όταν φεύγαμε από το γήπεδο, οπότε ξεκινήσαμε μια καμπάνια για να συγκεντρώσουμε χρήματα.

 

3610731

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ της Σέφιλντ έσπευσε αμέσως, όταν άκουσε για τον Χάρβεϊ και του αγόρασε έναν απινιδωτή την επόμενη μέρα. Ήταν ένα προσωπικό δώρο από εκείνον, όχι κάτι που έκανε για δημοσιότητα ή μέσω του συλλόγου. Το έκανε από τη δική του τσέπη. Όπως βλέπετε, ήταν Χριστούγεννα και ο Τζορτζ μάς ζήτησε να μη δημοσιεύσουμε κάτι, για αυτό το κρατήσαμε κρυφό μέχρι τώρα.

Ο Τζορτζ δεν θα μάθει ποτέ πόσα σημαίνει αυτό για εμάς και τι ηρεμία μας προσφέρει, ενώ επιτρέπει στον Χάρβεϊ να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο, γιατί ξέρουμε πως αν συμβεί κάτι, έχουμε τον απινιδωτή πάντα μαζί μας».

Ήταν πραγματικά σπουδαίος ο Τζορτζ μας. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved