Μόνο η έπαυλη του Τραμπ δεν κινδυνεύει από τον τυφώνα Μίλτον

Η έπαυλη μπορεί να επιβιώσει από κάθε είδους καταστροφή.

 

Είναι εξαιρετικά δύσκολες οι στιγμές που ζουν οι κάτοικοι της Φλόριντα από τον τυφώνα Μίλτον, που χτυπά με μεγάλη σφοδρότητα από σήμερα τα ξημερώματα την πολιτεία με ανέμους πάνω από 205 χλμ/ώρα, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα και τεράστιες καταστροφές. Εκατομμύρια σπίτια έχουν πλημμυρίσει, όμως ένα σπίτι είναι σίγουρο ότι δεν θα πάθει τίποτα και αυτό είναι του Τραμπ στη Φλόριντα.

αι μπορεί ο τυφώνας Μίλτον να σαρώνει από τα ξημερώματα τη Φλόριντα, εκατομμύρια άνθρωποι να έχουν εκκενώσει τα σπίτια τους και ήδη να υπάρχουν αναφορές για νεκρούς, ωστόσο ένα σπίτι δεν πρόκειται να πάθει τίποτα από τον καταστροφικό τυφώνα και αυτό είναι η έπαυλη του Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα, Mar-a-Lago.

Ο Donald Trump με μία κίνηση δίνει δύναμη στο Bitcoin


Τι συμβαίνει με την επίσημη κατοικία του Τραμπ;

Αρχικά, η επίσημη κατοικία του Τραμπ στο Παλμ Μπιτς έχει χτιστεί σε κοραλλιογενή ύφαλο και το σπίτι στερεώνεται πάνω σε αυτόν με χαλύβδινες άγκυρες. Ακόμη, είναι ειδικά σχεδιασμένο να είναι ανθεκτικό στις καταιγίδες και στους τυφώνες. Και έτσι μπορεί να αντέξει τα πάντα. Επιπλέον, έχει σχεδιαστεί να είναι ανθεκτικό στις καταιγίδες καθώς είναι κατασκευασμένο με οπλισμένο σκυρόδεμα και έχει τοίχους πάχους 1 μέτρου, σύμφωνα με την Palm Beach Post και τη New York Post.

Επίσης, το Mar-a-Lago βρίσκεται στην ανατολική ακτή της πολιτείας Sunshine, απέναντι από το σημείο που «χτύπησε» ο τυφώνας Μίλτον. Ακόμα όμως και αν βρισκόταν στο κέντρο του τυφώνα και πάλι δεν θα είχε πρόβλημα επιβίωσης και αυτό γιατί «έχει επιζήσει» από κάθε τυφώνα που έχει χτυπήσει στις ακτές της Νότιας Φλόριντα από το 1928.

Οι εικόνες εγκατάλειψης της Φλόριντα σου παγώνουν το αίμα

Μάλιστα, ο μπάτλερ του Τραμπ - Τόνι Σενεκάλ- είχε αναφέρει το 2005 ότι « Δεν υπάρχει άλλο σημείο (από το Mar-a-Lago) που θα προτιμούσε να βρίσκεται κατά τη διάρκεια ενός καταστροφικού γεγονότος».

Μόνο κάτι μικρές ζημιές έχει υποστεί τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένης μιας σκισμένης στέγης από τον τυφώνα Ίρμα τον Σεπτέμβριο του 2017.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved