Διάσημη Flat Earther υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει υδρόγειος σφαίρα

Η Γη είναι επίπεδη, λοιπόν.

Και μπορεί ο Ερατοσθένης πρώτος να υπολόγιζε ότι η γη είναι σφαιρική τον 3ο αιώνα π.Χ. όμως δεν τους έπεισε όλους, όπως φαίνεται. Σύμφωνα με νέες θεωρίες η Γη είναι επίπεδη και μάλιστα υπάρχουν αποδείξεις για αυτό. Η Shelley Lewis που ασχολείται με την επιστήμη, εξήγησε ότι η γη επίπεδη και όχι στρογγυλή ενώ μάλιστα δεν είναι μόνο δικές της εικασίες αφού φαίνεται να έχει μεγάλη απήχηση αυτή η άποψη. Και κάπως έτσι έγινε viral.

O αστροφυσικός Neil deGrasse Tyson απάντησε μια και καλή για την επίπεδη Γη

Ας το πάρουμε από την αρχή. H Lewis είναι καθηγήτρια σε σχολείο και προσπαθεί να επικοινωνήσει στους μαθητές της τις γνώσεις της πάνω στη φυσική και στην επιστήμη. Και όπως αναφέρει όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που άρχισε να κάνει έρευνα μόνη της. Βέβαια εμπνεύστηκε από έναν πιλότο, που της έβαλε την ιδέα. Και από εκεί ξεκίνησε η έρευνα. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ίδια, μετά από αμέτρητες ερωτήσεις και συλλέξεις γεγονότων και πληροφοριών κατέληξε με σοβαρά στοιχεία πως η Γη πράγματι είναι επίπεδη. Η ίδια έχει πειστεί πλήρως με αυτή την θεωρία και μαλώνει συχνά με επιστήμονες που έχουν αντίθετη άποψη.

Αλλάξαμε την ταχύτητα της Γης και φαίνεται κανείς να μην δίνει δεκάρα

Πάντως η θεωρία της επίπεδης Γης έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως μια μορφή επιστημονικής άρνησης, με τους μεν να μην μπορούν να δεχθούν το γεγονός, λέγοντας ότι «τα στοιχεία που υπάρχουν σήμερα δεν μπορούν στην πραγματικότητα να αποδείξουν τίποτα».

 

 

Η Shelley έχει πει σε συνέντευξή της: «Ήθελα να γίνω αστροναύτης. «Το όνειρό μου ήταν να γίνω η πρώτη γυναίκα που θα περπατήσει στη Σελήνη. Νόμιζα ότι οι άνθρωποι που πίστευαν ότι η Γη ήταν επίπεδη, κατέστρεφαν την επιστήμη».

Αφού διεξήγαγε τη δική της έρευνα, η Shelley πείστηκε, λέγοντας: «Άρχισα να παίρνω συνεντεύξεις από πιλότους και μηχανικούς και ειδικούς βαλλιστικών όπλων, και όλα αυτά υποδείκνυαν ότι η Γη είναι επίπεδη». 

@spacemanedu Someone Said Earth Was Flat… #space #fyp #viral #spacemanedu #astonaut #fy #flatearth ♬ original sound - Jake_10O2



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved