Associated Press Τι ακριβώς συμβαίνει με τον Sean Diddy Combs

Με 120 νέες μηνύσεις για σεξουαλική κακοποίηση, ο μουσικός συνεχίζει να δηλώνει αθώος.

Ο Sean "Diddy" Combs, ο μεγιστάνας της hip-hop, συνελήφθη τον περασμένο μήνα μετά από κατηγορητήριο ομοσπονδιακoύ δικαστηριού. Ωστόσο τώρα αντιμετωπίζει ακόμη περισσότερες κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση. Εχθές ο Tony Buzbee, δικηγόρος με έδρα το Τέξας, αποκάλυψε σε συνέντευξη Τύπου ότι εκπροσωπεί 120 θύματα που ισχυρίζονται ότι υπέπεσαν σε κακή συμπεριφορά κατά του Combs κατά τη διάρκεια δύο δεκαετιών.

«Θα εκθέσουμε τους παράγοντες που επέτρεψαν αυτή τη συμπεριφορά πίσω από κλειστές πόρτες. Θα επιδιώξουμε αυτό το θέμα ανεξάρτητα από το ποιος εμπλέκονται τα στοιχεία», ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου. «Το μεγαλύτερο μυστικό στη βιομηχανία του θεάματος, που στην πραγματικότητα δεν ήταν καθόλου μυστικό, αποκαλύφθηκε επιτέλους στον κόσμο».

Οι  επερχόμενες καταθέσεις ήταν «άνευ προηγουμένου σε έκταση» και περιελάμβαναν ισχυρισμούς τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες, οι οποίοι κυμαίνονταν από 9 έως 38 ετών την εποχή των φερόμενων επιθέσεων. Σύμφωνα με όσα είναι γνωστά, αναμένεται να υποβληθούν 120 ατομικές αγωγές στη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες και το Μαϊάμι τις επόμενες εβδομάδες. Ο Buzbee αναφέρει επίσης ότι η ομάδα του  έχει συλλέξει φωτογραφίες, βίντεο και μηνύματα.

 

 

Περισσότερα από 3.000 άτομα έχουν έρθει στο γραφείο του με κατηγορίες εναντίον του Combs και σχεδιάζει να αρχίσει να υποβάλλει αγωγές σε διάφορες πολιτείες. Οι νέες αστικές αξιώσεις κατά του αστέρα της hip hop περιλαμβάνουν «βίαιη σεξουαλική επίθεση ή βιασμό, διευκόλυνση σεξ με ελεγχόμενη ουσία, διάδοση βιντεοσκοπήσεων και σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.  «Είναι ήδη ένας μακρύς κατάλογος, αλλά λόγω της φύσης αυτής της υπόθεσης, θα βεβαιωθούμε ότι έχουμε δίκιο πριν το κάνουμε αυτό. Αυτά τα ονόματα θα σας σοκάρουν» αναφέρει ο Buzbee. Είπε επίσης ότι 25 από τους κατηγόρους ήταν ανήλικοι την εποχή των επεισοδίων που συνέβησαν ήδη από το 1991, με έναν μόλις εννέα ετών τότε.

Ο Combs κρατείται σε κέντρο κράτησης στο Μπρούκλιν και του αρνήθηκαν την εγγύηση, αφού οι εισαγγελείς στη Νέα Υόρκη τον κατηγόρησαν για σεξουαλική διακίνηση, εκβιασμό και μεταφορά για πορνεία. Ο Combs έχει δηλώσει αθώος σε όλες τις κατηγορίες και έχει αρνηθεί όλους τους ισχυρισμούς εναντίον του, χαρακτηρίζοντάς τους «εξευτελιστικούς» από ανθρώπους που αναζητούν «μια γρήγορη ημέρα πληρωμής». Οι ποινικές κατηγορίες εναντίον του σταρ εμφανίζονται με βάση τους ισχυρισμούς που έγιναν από ενάγοντες σε προϋπάρχουσες αστικές αξιώσεις, συμπεριλαμβανομένης της πρώην κοπέλας του Combs, Cassandra "Cassie" Ventura, η οποία πέρυσι κατέθεσε πολιτική αγωγή ισχυριζόμενη επίθεση και σεξουαλική διακίνηση.

 

 

Η δικηγόρος του Combs, αναφέρει ότι ο πελάτης της «αρνείται κατηγορηματικά οποιοσδήποτε ισχυρισμός ότι κακοποίησε σεξουαλικά οποιονδήποτε, συμπεριλαμβανομένων και των ανηλίκων» και «ανυπομονεί να αποδείξει την αθωότητά του και να δικαιωθεί στο δικαστήριο εάν και εφόσον υποβληθούν και επιδοθούν αξιώσεις».

Η υπόθεση συνεχίζεται.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved