Έρχεται ολοταχώς η τηλεοπτική σειρά «300»

Εξαιρετικά τα νέα για τον βασιλιά Λεωνίδα που έρχεται στη μικρή οθόνη. 

Νωρίτερα τον Μάιο, μάθαμε ότι το «300»  του  Zack Snyder θα αποκτούσε μια prequel τηλεοπτική σειρά και τώρα ο τελευταίος μας επιβεβαιώνει ότι η ιδέα θα προχωρήσει κανονικά. Αυτή την εβδομάδα σηματοδοτεί την πρεμιέρα της νέας σειράς anime του Snyder στο Netflix, το Twilight of the Gods, οπότε ο Snyder ασχολείται με την προώθηση της.

Η τηλεοπτική σειρά «300» φέρεται να εστιάσει στους Σπαρτιάτες και τον βασιλιά Λεωνίδα προτού την μάχη με τον Ξέρξη. Η πρώτη ταινία που κυκλοφόρησε το 2007 με τον Gerard Butler, συνεχίστηκε με το  300: Rise of an Empire όπου επικεντρώθηκε στο Αρτεμίσιο και τη ναυμαχία της Σαλαμίνας – με τον Sullivan Stepleton στο ρόλο του Θεμιστοκλή.

 

 

Μια prequel ιστορία θα εξιστορούσε πιθανώς πώς ο Βασιλιάς Λεωνίδας κέρδισε τη φήμη του ως Σπαρτιάτης πολεμιστής και ηγέτης. Δεν ξέρουμε πως μπορεί να δουλέψει αυτό μπροστά στις κάμερες, αλλά ήδη έχουμε δει ένα σωρό medieval fantasy τηλεοπτικές παραγωγές, οπότε γιατί όχι μια που να τοποθετείται στην αρχαιότητα. Τα γραφικά του Snyder θα βοηθήσουν επίσης στη διάκριση της τηλεοπτικής σειράς (αν παραμένει συνεπής με το στυλ και τον τόνο της ταινίας) και θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε ποιον θα αναδιατύπωνε ως νεότερες εκδοχές των χαρακτήρων που γνωρίσαμε το 300, όπως Λεωνίδας, Γοργώ , Άρτεμις , Στέλιος  κ.ά. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για την επέκταση στη φανταστική εκδοχή της αρχαίας Ελλάδας που δημιούργησαν αρχικά ο συγγραφέας κόμικς Frank Miller και η καλλιτέχνης Lynn Varley.

 Διάβασε επίσης: Πώς ο Gerard Butler διέλυσε το κορμί του για τους 300

 

 

Η παραγωγή έχει ξεκινήσει ήδη, οπότε ας ελπίζουμε για το καλύτερο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved