Assosiated Press Τα «κατασκοπικά» σκουλαρίκια της Kamala Harris ήταν οι νικητές του debate

Τώρα το αν θα της βγει σε καλό ή κακό, η Αμερική το ξέρει και o Donald Trump ακόμα καλύτερα.

Άλλο ένα επεισόδιο των Αμερικανικών Εκλογών πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, αυτή τη φορά όμως ο Donald Trump δεν είχε απέναντί του την «εύκολη λεία» που λεγόταν Joe Biden, αλλά την νέα εκλεκτή των Δημοκρατικών, Kamala Harris.

 

AP24255042198912

 

Μάλιστα, το debate έδειχνε από την αρχή ότι θα είχε αρκετό ενδιαφέρον καθώς είχαμε την πρώτη χειραψία μετά από πολλά χρόνια σε αντίστοιχο εκλογικό «event». Η συνέχεια βέβαια δεν είχε και πολλά να προσφέρει.

 

 

Όποιος παρακολούθησε το debate μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για τις θέσεις των Trump και Harris, ασχέτως αν το 63% θεωρεί ότι η Δημοκρατική Εκπρόσωπος κέρδισε τη συγκεκριμένη «μάχη» ή αν ο Joe Biden έσπευσε να δηλώσει στο Χ ότι «Αμερική είδε απόψε την νέα του ηγέτιδα».

 

 

Βάσει δημοσκόπησης του CNN, πάντως, φαίνεται ότι το 82% δεν επηρεάστηκε καν για το ποιον θα ψηφίσει στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, με μόλις το 4% να λέει ότι άλλαξε γνώμη. Γενικότερα το χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών φαίνεται τεράστιο αυτή τη στιγμή -οι δημοσκοπήσεις κάνουν λόγο για 20 ποσοστιαίες μονάδες (55%-35%) άρα δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν μια καλή ημέρα για τους δημοκρατικούς.

 

 

Τα κατασκοπικά σκουλαρίκια της Kamala

Μέσα σε όλα, η Kamala Harris έχει να αντιμετωπίσει και τα πυρά των «ντετέκτιβ» των social media οι οποίοι αρχικά θαμπώθηκαν από τα αστραφτερά της σκουλαρίκια, αλλά στη συνέχεια συνειδητοποίησαν ότι είναι ακριβώς τα ίδια που πουλάει γνωστή εταιρεία στις ΗΠΑ ως ακουστικά που σε πληροφορούν για απαντήσεις που πρέπει να δώσεις.

 

 

Δεν ξέρουμε σήμερα πόσο έχει πάει η διαφορά ανάμεσά τους, δεν θα μας προκαλέσει έκπληξη όμως αν ανέβει και άλλο το μεταξύ τους χάσμα. Παρόλα αυτά, καλύτερη διαφήμιση δεν μπορούσε να ζητήσει η εν λόγω εταιρεία. Ακόμα και αν τελικά η Kamala δεν τα είχε προμηθευτεί από εκείνους.

Όπως πάει το πράγμα, η πλευρά των Δημοκρατικών θα ζητήσει και άλλο debate εν όψει των Εκλογών της 5ης Νοεμβρίου, επομένως έχουμε ακόμα επεισόδια να βιώσουμε. Ακόμα και αν -στη θεωρία- ο Trump έχασε τη δημόσια μονομαχία με τη νέα του αντίπαλο, έχει κάθε λόγο να χαμογελάει.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved