Ένα ηχείο στη θάλασσα και ένα “τι έκαμες” είναι όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το ελληνικό καλοκαίρι

Ο viral τσακωμός από κατάστρωμα πλοίου περικλείει όλο το Summertime Sadness μας.

Τα όμορφα γλέντια, όμορφα πνίγονται. Ένα ηχείο που όταν βγήκε από το εργοστάσιο παραγωγής, κανείς δεν περίμενε πως θα είχε αυτή την κατάληξη. Να κάνει μία βουτιά θανάτου παίζοντας για τελευταία φορά Βασίλη Τερλέγκα στη διαπασών. Αν είναι Βασίλης Τερλέγκας και δεν πρόκειται για fake news. Ωστόσο αυτή τη φορά ο καλλιτέχνης μένει στο περιθώριο και δικαίως. Γιατί πραγματικοί καλλιτέχνες, πρωταγωνιστές της ιστορίας, είναι οι καθημερινοί ήρωες της διπλανής πόρτας. Θα τους πετύχεις στον ηλεκτρικό, στη σειρά με τα τυριά στο supermarket, στο διπλανό τραπέζι στην ταβέρνα και φυσικά στο κατάστρωμα του πλοίου.

Διότι στο κατάστρωμα του πλοίου συναντιούνται όλες οι φυλές. Μία μικρή κοινωνία που πρέπει να επιβιώσουν μέχρι να φτάσουν στον τελικό προορισμό. Κάτι που πολλές φορές φαντάζει ανέφικτο. Όπως συνέβη στο κατάστρωμα πλοίου που έγινε viral το Σαββατοκύριακο. Ένα video που περικλείει όλο το ελληνικό καλοκαίρι, το πατροπαράδοτο summertime sadness μας.

 

 

Ένα ζευγάρι τιμά την πλαστική καρέκλα που κάθεται, έχει μερακλώσει και το ηχειάκι παίζει τραγούδια που δένουν μοναδικά αυτόν τον δεσμό. Τι κακό υπάρχει σε όλο αυτό; Πώς το ηχείο έχει ανεβάσει τα ντεσιμπέλ και παίζει στη διαπασών τα αγαπημένα τους κομμάτια. Ίσως να το έκανε για καλό διότι θεώρησε πως όλοι θα διασκεδάσουν στο κατάστρωμα. Ωστόσο αυτό δεν εκτιμήθηκε από μία άλλη επιβάτις. Αγανακτισμένη, πήρε το ηχειάκι και με βολή που θα χάριζε μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, το έστειλε να συνεχίσει το πρόγραμμά του σε τσιπούρες, συναγρίδες και ροφούς. 

Οι διακοπές στο χωριό είναι το αυθεντικό ελληνικό καλοκαίρι

Η απάντηση “τι έκαμες, θα πλερώσεις” ήρθε να δέσει αυτό το ειδυλλιακό σκηνικό. Αυτό το ελληνικό καλοκαίρι που οι καμπάνιες του τουρισμού κρύβουν τεχνηέντως κάτω από το χαλάκι. Γιατί αν το καλοσκεφτείς, αυτές οι στιγμές είναι που αποτελούν το αλατοπίπερο σε αυτό που ονομάζουμε Live Your Myth in Greece. Στιγμές που μας κάνουν να αισθανόμαστε ευλογημένοι που αποφασίζουμε να φύγουμε διακοπές όταν έχουν επιστρέψει όλοι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved