Η Elektra της καρδιάς μας δεν έχασε ποτέ το χιούμορ της

Με τέτοια προπόνηση για το Deadpool & Wolverine, και εμείς θα τη στέλναμε στην Ολυμπιάδα.

 

Kαι ενώ το Bennifer φαίνεται να περνάει στο παρελθόν, η Τζένιφερ Γκάρνερ φαίνεται να είναι πιο ευδιάθετη από πότε. Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι αυτό, είναι μία άλλη συζήτηση. Και ανάμεσα σε όλα τα άλλα θα παίξει ξανά μετά από τόσα χρόνια την Elektra στην ταινία Daredevil όπου γνωρίστηκε με τον Άφλεκ.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός όπως όλα δείχνουν θα ξαναφορέσει τα κόκκινα κολάν και θα παίξει ξανά τον ρόλο της Elektra στην ταινία της Marvel «Deadpool 3», σε σκηνοθεσία του Σον Λέβι. Και μάλλον πάνω στην προετοιμασία του ρόλου φαίνεται ότι θα ήθελε να είναι και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Jennifer Garner σε αγαπάμε και ας είσαι εφιάλτης στην κουζίνα

 

Συγκεκριμένα, η πιο πρόσφατη τάση του TikTok διακωμωδεί τις υψηλές επιδόσεις των αθλητών, ως εξής: «Sad to Announce I Did Not Make the Cut for Paris 2024» (δυστυχώς, δεν τα κατάφερα για τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι το 2024) είναι το σύγχρονο trend.

Ο Ben Affleck αντιμετώπισε τον αλκοολισμό του σαν υπερήρωας

Πάνω από 30 εκατομμύρια αναρτήσεις χρησιμοποιούν τη φράση, ενώ στα βίντεο παρουσιάζονται αθλητικές επιδόσεις, δηλαδή: Τα βίντεο είναι έχουν φόντο κάποια αθλητική εγκατάσταση, όπως ένα γήπεδο στίβου ή μια πισίνα, και στο φόντο ακούγεται μια τζαζ εκδοχή του αμερικανικού εθνικού ύμνου. Στη συνέχεια, ο «αθλητής» στο βίντεο ετοιμάζεται να εκτελέσει κάποιο είδος άσκησης – και αμέσως μετά αποτυγχάνει με ξεκαρδιστικό τρόπο.

 

@mermaidmackenzie I just had to pull out these throwback videos for this trend #2024olympics ♬ Star Spangled (Bass Boosted) - SNC

Σε αυτό το trend μπήκε και η Τζένιφερ Γκάρνερ, που μοιράστηκε ένα video στο Instagram, στο οποίο τη βλέπουμε να προσπαθεί να κάνει αεροβικές ασκήσεις ενδυνάμωσης. Το κείμενο που συνοδεύει την εικόνα γράφει: «Λυπάμαι που ανακοινώνω ότι δεν τα κατάφερα για το Παρίσι» με τη λεζάντα να συμπληρώνει: «Ίσως την επόμενη φορά».

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved