Η Μαρίνα Σάττι βάζει δωρεάν παιδιά που δεν είχαν χρήματα για τη συναυλία της

Εσύ ακόμη να υποκλιθείς στην ψυχάρα της Μαρίνας; Ε τότε το viral video θα σε πείσει να το κάνεις.

Τι να πρωτοπεις γι’ αυτό το κορίτσι. Η Μαρίνα Σάττι είναι υπερταλαντούχα, η Gen Z την λατρεύει και εκείνη δε δίνει δεκάρα για όλα τα πικρόχολα σχόλια. Η καλλιτέχνιδα που εκπροσώπησε την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision κλείνει τα αυτιά στις άναρθρες κραυγές και δίνει τις απαντήσεις μόνο με πράξεις. Χορτάσαμε από λόγια σε αυτή την κοινωνία και θέλουμε πράξεις. 

 

 

Η πρώτη καλλιτέχνιδα στην Ελλάδα που -κατόρθωσε το στούντιο άλμπουμ της P.O.P., να μπει στα 10 δημοφιλέστερα άλμπουμ παγκοσμίως- είναι μία γυναίκα που αξίζει να θαυμάζεις. Μετά τη συνεργασία της με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) στο video clip του νέου της τραγουδιού «ah THALASSA», η 37χρονη γίνεται viral για όλους τους σωστούς λόγους.

Η Μαρίνα Σάττι είναι η σπουδαιότερη καλλιτέχνιδα της γενιάς της

Σε video που αναρτήθηκε στο X, η Μαρίνα διακρίνεται να ζητάει από τους security να αφήσουν τα παιδιά να μπουν. Ο λόγος είναι διότι ήθελαν να πάνε σε συναυλία της αλλά δεν είχαν τα απαραίτητα χρήματα.

 

 

 

Και έπειτα όλα πήραν τον δρόμο τους. Σε λίγα λεπτά το video έχει viral και τα σχόλια είναι αποθεωτικά. Φυσικά και θα υπάρξουν και εκείνοι οι άκυροι που θα βρουν κάτι κακό να πουν αλλά πραγματικά μας κούρασαν. Σε μία κοινωνία που βαλτώνει συνεχώς και έχουν χαθεί όλες οι αξίες, σε μία κοινωνία που η τοξικότητα και ο μισανθρωπισμός κυριαρχεί, ας εστιάσουμε επιτέλους στα θετικά. Χρειαζόμαστε φως, κουράστηκε η ψυχή μας και τα μάτια μας στο σκοτάδι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved