Ο Μίλτος Τεντόγλου έπαθε «Τζόι Τριμπιάνι» και τον λατρέψαμε παραπάνω

Πώς τα καταφέρνεις Μιλτάρα και κάνεις όλες σου τις δηλώσεις μοναδικές;

Τον αποθεώνουμε για τις επιτυχίες του στον στίβο, τον λατρεύουμε επίσης και για την αθωότητά του κάθε φορά που έρχεται αντιμέτωπος με την κάμερα. Όσοι ξέρουν τον Μίλτο Τεντόγλου, ξέρουν καλά πως το «δεύτερο ημίχρονο» δηλαδή οι δηλώσεις του που ακολουθούν κάθε του επίτευγμα.

Το πήρε και πάλι το χρυσό, χωρίς να αγχωθεί.

Για αυτό, λοιπόν, και εμείς παρότι ξέραμε ότι δεν θα έχει απονομή μετά την κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, καθίσαμε να δούμε τις δηλώσεις του Έλληνα Ολυμπιονίκη. Εκεί όπου αποδείχτηκε ότι παρά την κατάκτηση της πρώτης θέσης, εμφανίστηκε λίγο απογοητευμένος καθώς ήθελε να κάνει μεγαλύτερο ρεκόρ.

 

Μίλτο Τεντόγλου, πώς μας φτιάχνεις πάντα έτσι τη διάθεση;

Μίλτο, πώς τα πας με «Τα Φιλαράκια»;

Δεν ξέρουμε αν ισχύει ο συγκεκριμένος μας ισχυρισμός, αλλά κατά τη διάρκεια του δεύτερου σκέλους των δηλώσεών του στην κάμερα της ΕΡΤ, μια μικρή παύση έκανε τον Έλληνα πρωταθλητή να μας θυμίσει έναν αγαπημένο μας χαρακτήρα από «Τα Φιλαράκια».

Μιλάμε για τον Τζόι Τριμπιάνι, ο οποίος στους πρώτους κύκλους του διάσημου sitcom είχε πει εκείνη την επική ατάκα, περί «παιξίματος κλανιάς» (σ.σ. the fart acting) κατά την οποία έκανε μία μικρή παύση, σαν να μυρίζει κάτι το βρώμικο προκειμένου να δικαιολογήσει στιγμιαία το γεγονός ότι ξέχασε τα λόγια του.

 

 O Μίλτος Τεντόγλου έθιξε ένα θέμα που αφορά όλους μας

Βέβαια, ο Μίλτος Τεντόγλου δεν ξέχασε τα λόγια του, απλώς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του άκουσε κάτι από τα μεγάφωνα, έγειρε κεφάλι στο πλάι προκειμένου να ακούσει τι έλεγε ο εκφωνητής.

 

 

Όπως και να έχει, μας χάρισε άλλη μια υπέροχη στιγμή, αποδεικνύοντάς μας ότι καλά κάναμε και περιμέναμε να τον ακούσουμε. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved