Το post-credit scene του Doctor Doom που ποτέ δεν είδαμε

Μήνες πριν τον Robert Downey Jr. ο νέος κακός του MCU είχε προγραμματισμένη post credit εμφάνιση.

Δεν είναι και λίγο πράγμα να ανακοινώνεται το νέο μεγάλο πρόσωπο στο MCU και αυτό να είναι ο Doctor Doom. Πόσο μάλλον όταν αυτός που θα τον υποδυθεί είναι ο Iron Man της καρδιάς μας, Robert Downey Jr. Το πώς θα γίνει αυτή η μετάβαση ή το αν θα κάνει εμφάνιση στο Avengers Secret Wars και ως Iron Man και ως Doom κανείς δεν το ξέρει.

H επιστροφή του Robert Downey στο MCU ήρθε με κρότο και με μεγάλο τίμημα

 

Αυτό όμως που υπέπεσε στην αντίληψη των περισσότερων είναι ότι ο Doctor Doom ήταν προγραμματισμένο να κάνει εμφάνιση στο MCU, ακόμα και όταν υπήρχε ο Kang the Conqueror σε πρώτο πλάνο. Και τελικά έγινε, αλλά το post credit scene κατέβηκε πριν κυκλοφορήσει η ταινία στην οποία θα έκανε ντεμπούτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από διάσημους παπαράτσι των MCU ταινιών, ο Doctor Doom θα είχε ένα post credit scene στο Wakanda Forever, σε μια σκηνή που λέγεται ότι θα ήταν σαν αυτή του παρακάτω βίντεο.

To Wakanda Forever είναι από τις λίγες καινούργιες ταινίες της Marvel που βλέπονται.

Τοποθετημένο στην πατρίδα του, Latveria, με τον Silver Surfer -τελικά θα γίνει η Silver Surfer-  να κόβει βόλτες και τον Victor Von Doom να ξυπνάει.

 

 

Τελικώς η λογική που επικράτησε ήταν ότι από τη στιγμή που δεν είχε γίνει cast κάποιος ηθοποιός για τον ρόλο του Doom, δεν έπρεπε να ανέβει η σκηνή. Όχι ότι το ίδιο δεν είχε γίνει με τον Thanos στο post credit scene του πρώτου Avengers -δεν είχε ακόμα αναλάβει και επίσημα τον ρόλο ο Josh Brolin- αλλά κουβέντα να γίνεται.

 

 

Και πότε θα εμφανιστεί;

Έχουμε ακόμα για να γίνει το ντεμπούτο του RDJ ως Doctor Doom, όχι όμως τόσο μακρινό όσο νομίζαμε. Αυτή τη στιγμή το επικρατέστερο σενάριο είναι να πραγματοποιηθεί σε post credit scene του Fantastic Four: First Steps, καθώς ο βασικός κακός της ταινίας θα είναι όπως μάθαμε ο Galactus.

Υπομονή, έρχεται η ώρα. Μέχρι τότε, σας συμβουλεύουμε να δείτε το Deadpool & Wolverine. Αξίζει.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved