Eurokinissi Αν το coolness ήταν Ολυμπιακό άθλημα, οι Τεντόγλου - Καραλής θα είχαν πάρει ήδη το χρυσό

Το απόλυτο bromance του ελληνικού αθλητισμού βρίσκεται στο Ολυμπιακό Χωριό. Αυτό δεν ξέρουμε πόσο καλά θα πάει για τους άλλους αθλητές.

Το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της τετραετίας. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες βρίσκονται σε εξέλιξη και ο υγρός στίβος μάς έχει βάλει ήδη σε mood. Βέβαια η Τελετή Έναρξης, η οποία ήταν σαφώς κατώτερη από εκείνη της Ελλάδας, μαγνήτισε τα βλέμματα των τηλεθεατών και των χρηστών των social media αλλά τώρα αποτελεί παρελθόν.

Καλά τα πανηγύρια αλλά ας μην ξεχνάμε πως Ολυμπιακοί Αγώνες είναι τα αθλήματα και όχι τα shows που θυμίζουν κάτι από Eurovision. Βασιλιάς των Αγώνων θεωρείται αναμφίβολα ο στίβος. Ο υποτιμημένος στίβος διότι μόνο μια φορά στα τέσσερα χρόνια γίνεται το επίκεντρο του αθλητισμού. Τεράστιο λάθος μας, ειδικά σε μία χώρα όπως η Ελλάδα. Οφείλει η Πολιτεία να στρέψει το βλέμμα της, να βοηθήσει όλα αυτά τα παιδιά και εμείς από την πλευρά μας να τους στηρίζουμε με την παρουσία μας και το χειροκρότημά μας. 

 

 

Στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες έχουμε υψηλές προσδοκίες στον στίβο. Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι το μεγάλο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος ενώ ο Εμμανουήλ Καραλής βρίσκεται σε τρομερή φόρμα και ίσως αυτό να του χαρίσει ένα ολυμπιακό μετάλλιο. Ναι το χρυσό είναι λίγο δύσκολο όσο υπάρχει το φαινόμενο Ντουμπλάντις αλλά στον αθλητισμό ποτέ μην προδικάσεις τίποτα.

Το Τεντόγλου - Καραλής είναι το απολαυστικότερο bromance του ελληνικού αθλητισμού

Ωστόσο πέρα από αθληταράδες, ο Μίλτος και ο Εμμανουήλ είναι δύο κολλητοί. Δύο εξαιρετικά παιδιά που ο αθλητισμός και το χιούμορ, τους έχει φέρει κοντά. Η “κόντρα” τους αποτελεί το ομορφότερο bromance του ελληνικού αθλητισμού και τώρα μεταφέρεται και στο Παρίσι. Το Ολυμπιακό Χωριό ετοιμάζεται να ζήσει δύσκολες στιγμές από τα δύο πειραχτήρια της ελληνικής αποστολής. 

Ένα video στο Instagram από τον Manolo δείχνει όλα όσα έγιναν από τη στιγμή που βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Χωριό και τα στιγμιότυπα μιλούν από μόνα τους. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved