Eurokinissi Έλληνες μοιράζονται τους λόγους που θέλουν να φύγουν από την Ελλάδα

Αν μας ρωτάς, δεν έχουν και τόσο άδικο σε όσα λένε.

Η αλήθεια δεν βρίσκεται στους Sex Pistols αλλά στο Λόγο του Reddit. Εκεί μαθαίνεις αφιλτράριστα την αλήθεια. Την σκληρή ωμή πραγματικότητα από τους χρήστες που δεν έχουν κάτι να κρύψουν, ούτε και να κερδίσουν. Ένα thread με πιασάρικο ερώτημα είναι αρκετό ώστε να θέσουν όλοι τα επιχειρήματά τους και αποκλείεται να μη βρεις ένα να ταυτιστείς. 

Στο σημερινό επεισόδιο έχουμε το ερώτημα: “Γιατί όλοι (οκ υπερβολή) θέλουν να φύγουν από την Ελλάδα”; 

 

 

Τι είναι αυτό που τους οδηγεί να αφήσουν αυτόν τον φυσικό παράδεισο; Γιατί τα έχουμε κάνει όλα τόσο λάθος; Ένας από τους χρήστες τόνισε πως: “Έλλειψη οδικής παιδείας και ασφάλεια στο δρόμο. Δεν σέβεται σχεδόν κανένας τον Κ.Ο.Κ. και κάθε φορά που οδηγείς στην Ελλάδα παίζεις τη ζωή σου κορώνα γράμματα. Το ίδιο ισχύει και σαν πεζός, αφού η Ελλάδα είναι ίσως η μοναδική Ευρωπαϊκή χώρα που δεν σταματάμε ακόμα στις διαβάσεις πεζών.

Ποιος είναι ο πιο ευγενικός και ποιος ο πιο αγενής Έλληνας επώνυμος που έχεις γνωρίσει;

Απαράδεκτη υποδομή για τα ΑΜΕΑ. Στην Ελλάδα αν είσαι ΑΜΕΑ ουσιαστικά είναι σαν να μην υπάρχεις. Καμία μέριμνα για να βρεις εργασία, μηδέν υποδομές για να κυκλοφορείς (τα μισα πεζοδρόμια είναι διαλυμένα και αυτά που δεν είναι είναι κατειλημμένα από αυτοκίνητα και μηχανές), ενώ τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι ακατάλληλα για να μεταφέρουν ΑΜΕΑ.

Αγενής και απαίδευτος κόσμος. Πόσες φορές δεν έχουμε γίνει μάρτυρες αντικοινωνικών και αγενών συμπεριφορών είτε σε δημόσιες υπηρεσίες, είτε στον δρόμο, είτε στη δουλειά μας”. 

Έχει άδικο; Όχι. Ωστόσο δεν είναι τα μοναδικά προβλήματα. Παρακάτω αποκαλύπτεται όλο το μέγεθος της καταστροφής. 

Αλήθεια, εσένα τι σε ενοχλεί περισσότερο;

 

parapona

 

imalakia

aromatic

thrasymachus

strawver

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved