Assosiated Press Ο Hulk Hogan έσκισε μπλούζα για χάρη της Trump-a-mania

Ο Hulkster έχει hype ακόμα και στα 70 του, έστω και αν σκίζεται εκτός ρινγκ.

«Donald Trump Brother!» θα μπορούσε να είναι το σλόγκαν στο πρόσφατο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών, ειδικά όταν στο ρινγκ ανέβηκε να μιλήσει ο σεληνιασμένος παλαιστής των ΗΠΑ, Hulk Hogan.

Μπορεί να μην είναι ο κορυφαίος wrestler όλων των εποχών, είναι εκείνος όμως με την μεγαλύτερη επίδραση στην αμερικανική κουλτούρα, με τις κινήσεις, το ξανθό μακρύ μαλλί, την κόκκινη μπαντάνα, τα υπερφουσκωμένα μούσκουλα και το electrifying στιλ που τον κάνουν εικονικό, ακόμα και αν μετρά τόσα χρόνια μακριά από τα ρινγκ.

 

 

Let there be Trump-a-Mania

Ύστερα από τα γεγονότα στην Πενσιλβάνια και την απόπειρα δολοφονίας κατά του Donald Trump, ολόκληρες οι ΗΠΑ ταρακουνήθηκαν και ο Hulkster φαίνεται ακόμα περισσότερο.

Πριν τον Donald Trump δεν ήταν μόνο ο Theodore Roosevelt

«Πυροβόλησαν τον ήρωά μου… Προσπάθησαν να εκτελέσουν τον επόμενο Πρόεδρο των ΗΠΑ. Δεν πάει άλλο, ας γίνει… Trump-a-Mania!» είπε ο 70χρονος Hogan και έκανε την κλασική κίνηση που τον έκανε γνωστό στα 80’s και 90’s με το σκίσιμο της  μπλούζας, δημιουργώντας μια νέου είδους Hulk-a-Mania.

 

 

«Ας ηγηθεί ξανά η Trump-a-Mania, ας κάνει ξανά την Αμερική σπουδαία η Trump-a-Mania!» ανέφερε χαρακτηριστικά. Λέτε να δούμε και αυτό το κομμάτι στην biopic ταινία του, όπου θα τον υποδυθεί ο Chris Hemsworth;

O Chris Hemsworth μεταμορφώνεται σε Hulk Hogan

Όλα αυτά την ώρα που κυκλοφορούν έντονα τα σενάρια αποχώρησης του Joe Biden από την διεκδίκηση της Προεδρίας των ΗΠΑ.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved