Το πρώτο trailer της δεύτερης ταινίας του Μονομάχου είναι εδώ

Είσαι έτοιμος για περισσότερο Κολοσσαίο; 

Το περιμένατε και ήρθε. Η Paramount Pictures κυκλοφόρησε τα ξημερώματα το πρώτο του επίσημο trailer toy «Gladiator 2» του Ridley Scott, με πρωταγωνιστή τον Paul Mescal ως Λούκιος Βέρος – πλέον ενήλικας. Το πολυαναμενόμενο sequel έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου.

Ο Λούκιος είναι ο γιος της Λουσίλας (Connie Nielsen) και ο ανιψιός του Κόμμοδου, του ανταγωνιστή της αρχικής ταινίας που υποδύεται ο Joaquin Phoenix. Ως παιδί τον υποδύθηκε ο Spencer Treat Clark στην αρχική ταινία "Gladiator".

Η συνέχεια ξεκινάει χρόνια αργότερα με τον Λούκιο να ζει τώρα στη βόρεια αφρικανική περιοχή της Νουμιδίας, όπου τον έστειλε η μητέρα του ως παιδί, καθώς ήταν λίγο έξω από την πρόσβαση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Τα γεγονότα φέρνουν τον Λούκιο πίσω στη Ρώμη ως μονομάχο, όπου δημιουργεί νέους εχθρούς και ξανασμίγει με τη μητέρα του.

Το δεύτερο καστ περιλαμβάνει τον Pedro Pascal στο ρόλο του Μάρκου Ακάκιου, έναν Ρωμαίο στρατηγό που εκπαιδεύτηκε υπό τις διαταγές του Μάξιμου (του Russell Crowe δηλαδή από την πρώτη ταινία), τον Denzel Washington στο ρόλο του Μάκρινου, ενός πλούσιου που κρατά τον στάβλο των μονομάχων για τον αθλητισμό και των Joseph Quinn και Fred Hechinger που υποδύονται τους συναυτοκράτορες Καρακάλλα και Γέτα.

Με το καλό να μας έρθει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved