W.I.N. Hellas: Κάθε μπαλιά είχε τη δική της φωνή υπέρ των γυναικών

Το καθιερωμένο σερβίς στο Celebrity Beach Volleyball Game της W.I.N. Hellas στο The C Beach είχε νικητές τις γυναίκες και πάνω από όλα την ανθρωπιά.

 

Μπορεί να έχουν πιάσει ήδη οι ζέστες, η φετινή όμως 3η Ιουλίου θα είχε ανεξαρτήτως θερμοκρασίας ένα μήνυμα που θα ζέσταινε την καρδιά μας. Σε ένα υπέροχα στημένο «σκηνικό» στην πλαζ του πρώην camping Βούλας, δίπλα στο The C Beach, φίλες και φίλοι της W.I.N. Hellas έγιναν «ένα» προκειμένου να περάσουν το δικό τους μήνυμα υπέρ των γυναικών.

Το 11ο Celebrity Beach Volleyball Game της W.I.N. Hellas το οποίο πραγματοποιήθηκε έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης δεν ήταν απλώς ένας φιλανθρωπικός αγώνας, αλλά μια «γιορτή» στην οποία ένιωθες από την πρώτη στιγμή που πατούσες το πόδι σου στην άμμο του Beach Volley, ότι βρίσκεσαι εκεί για έναν πραγματικά σπουδαίο σκοπό.

 

untitled 47

 

Πλήθος υποστηρικτών της Οργάνωσης, από τον χώρο του αθλητισμού, αλλά και τον χώρο του θεάματος έδειξαν για μια ακόμη χρονιά τη στήριξή τους στο έργο της W.I.N. Hellas ενάντια στην κακοποίηση των γυναικών και της έμφυλης βίας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της project manager, Σαμάνθας Αποστολοπούλου και της Προέδρου, Μάντας Τσαγκιά-Παπαδάκου.

«Δεν αντέχουμε άλλο να ακούμε για γυναίκες που έπεσαν από τη σκάλα. Στο σύνολό τους όλες οι κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις πρέπει να συμπράξουν για να ανέβουμε με γοργά, αλλά με σταθερά βήματα τα σκαλοπάτια προς τον περιορισμό και την εξάλειψη της έμφυλης βίας» ήταν μερικά από τα λόγια που ακούστηκαν από την Πρόεδρο της Οργάνωσης, Μάντας-Τσαγκιάς Παπαδάκου λίγο πριν ευχαριστήσει όλους όσους βρέθηκαν στο C Beach προκειμένου, λίγο πριν δώσει το σύνθημα προκειμένου να πραγματοποιηθεί το πρώτο σερβίς.

 

untitled-18.jpg

 

Η έμφυλη βία δεν έχει θέση ανάμεσά μας

Σε ένα παιχνίδι με ξεκάθαρους νικητές τις γυναίκες και την ανθρωπιά, όσοι συμμετείχαν ενεργά ή με παρακολούθησαν το Celebrity Beach Volleyball Game της W.I.N. Hellas, ένιωθαν σε κάθε στιγμή του event το πνεύμα του καλού σκοπού για τον οποίο βρίσκονταν εκεί. Άλλωστε, δεν ήταν ένας αγώνας που σε ενδιέφερε να δεις από κοντά το υπερθέαμα (αν και αρκετοί από τους συμμετέχοντες απέδειξαν ότι κατέχουν το άθλημα), ούτε για να έχεις την ευκαιρία να βρεθείς πλάι σε μερικούς από τους πλέον γνωστούς επώνυμους της showbiz. Ο λόγος ήταν για να ενώσουμε όλοι τη φωνή μας και να γίνουμε ένα με το μήνυμα της W.I.N. Hellas. Αυτό που βλέπει την έμφυλη βία και την κακοποίηση των γυναικών και λέει «Όχι άλλο. Όχι πια» μεταφέροντας παράλληλα το μήνυμα ότι υπάρχει ελπίδα στον κόσμο όπου υπάρχει ανθρωπιά.

Άλλωστε αυτό ήταν εξ αρχής το νόημα του αγώνα: Να μεταφέρει ένα θετικό μήνυμα μέσα από μια δύσκολη κοινωνική συνθήκη και να ακουστεί δυναμικά η φωνή κατά της βίας των γυναικών σε όλη την ελληνική επικράτεια.

 

untitled 108

 

Μεταξύ των υποστηρικτών από τον χώρο του θεάματος, των media και του αθλητισμού, συμμετείχαν οι εξής: Αγγελόπουλος Ιωάννης, Βλαχανδρέας Βαγγέλης, Βουγιούκας Άλεξ, Γεωργίου Ρωμανός, Γιαμπουρά Στέλλα, Γκότσης Ηλίας, Γκρέκας Κώστας, Delva Diana, Εσκενάζυ Σάρρα, Ευαγγελινού Κατερίνα, Ζάρα Ματίνα, Ηλιακοπούλου Κατερίνα, Θέλξη, Θεοχάρη Κατερίνα, Κάβουρας Χρήστος, Καγιούλης Γιάννης, Καποδίστρια Ιωάννα, Κελεπούρης Δημήτρης, Κοκκινάκης Κώστας, Κόκκορης Μηνάς, Κολλιδά Βάσω, Κουβόπουλος Γιάννης, Κουεγιάρ Αντονέλλα, Λιαρούτσου Μαριάννα, Λιάφου Βασιλική, Μάλλιος Γρηγόρης, Μανιάνι Μιρέλα, Μανίκας Γιώργος, Παπαδάκου Μάντα, Παπαδάκου Ορθούλα, Παπαδάκου Σύλια, Παπαδοπούλου Ειρήνη, Παπαδόπουλου Σοφία, Παπαλαζάρου Αναστάσιος, Πανταζή Κλέλια, Πασχάλη Σόφη, Πατέρα Μιράντα, Πολυχρονιάδης Αλέξανδρος, Σκυθιώτη Αθηνά, Στελλάτος Νίκος, Τσιώμου Σοφία, Τσιορλίδα Ευαγγελία, Φασούλα Μάσα, Φραγκολιάς Κώστας, Χρουσαλά Μαριέττα, Ψάρρας Σάκης.

Στην περιγραφή του αγώνα ήταν η εκπληκτική Δέσποινα Καμπούρη και ο εξαιρετικός Γιάννης Ράνιος. Προπονητικό team στην 1η ομάδα οι Μηνάς Κόκκορης (KOKKORIS OPTICS), , Ιωάννης Αγγελόπουλος (Angelopoulos Hair), Ρωμανός Γεωργίου (The C Beach) και Μάσα Φασούλα που ήταν και η νικήτρια ομάδα, και στη 2η ομάδα Λουκάς ΜαυροκεφαλίδηςΜάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου και Σάκης Ψάρρας, ενώ διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νικόλαος Παπαχατζής.

Αναμνηστικές φανέλες υπογεγραμμένες από τους παίκτες παρέδωσαν η Πρόεδρος Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου, η Αντιπρόεδρος Χριστίνα Λουκά, η Project manager Σαμάνθα Αποστολοπούλου και η Επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας Βασιλική Λιάφου στους εκπροσώπους των Ασημένιων Χορηγών, της PTSport και του The C Beach, ενώ μοιράστηκαν και δώρα στους συμμετέχοντες από τις εταιρίες Cocan by Corina Cantareli, Μανιτάρια Κεχαγιά, Hawaiian tropic, Wilkinson, ΑΒΗ Medical Group και ESA Security Solutions.

 

untitled 26

Τέλος, υπεύθυνες για νερό και τσάι ήταν οι AquaCarpatica και η Olympos αντίστοιχα, ενώ στο τέλος είχε και παγωτά Kayak!

Ασημένιοι Χορηγοί:

Angelopoulos Hair, Efood, Kokkoris Optics, Minerva, Omilos Iatrikou, Paros Rocks, Pere Ubu, Sea Jets

Χάλκινοι Χορηγοί:

Athens Beverly Hills Medical Group, Asfaleiai Minetta, Auto Besikos , Cocan by Corina Cantareli, Cool Bake, Kayak, Μανιτάρια Κεχαγιά, Hawaiian Tropic, Olympos, Ravago, Rhinestone, The Big Bad Wolf, The C Beach, Wilkinson, Χαλυβουργία Ελλάδος, Zaatar, Zoulovic

Υποστηρικτές:

AquaCarpatica, Bliss Project, Esa Security Solutions , Kyvos Print,

PTSport , Tore, Whiteball

Χορηγοί Επικοινωνίας:

Dpg Digital Media, Mega, Onsports, Queen.gr

Για περισσότερες φωτογραφίες από το Celebrity Beach Volleyball Game της W.I.N. Hellas δείτε το παρακάτω άλμπουμ:

 

 

Πληροφορίες:

W.I.N. Hellas

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση W.I.N. HELLAS ιδρύθηκε στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2006 από τη Μάντα Τσαγκιά – Παπαδάκου με σκοπό την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών. Προσφέρει κάθε είδους βοήθεια για την προστασία, θεραπεία και ενδυνάμωση γυναικών που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση, στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Μέσω του δικτύου των επιστημονικών συνεργατών της (ψυχολόγων, συμβούλων ψυχικής υγείας κ.α.) προσφέρει ψυχο - κοινωνική στήριξη στις γυναίκες που χρειάζονται βοήθεια. Επιπλέον, παρέχει ψυχολογική στήριξη και νομική συμβουλευτική, μέσω εξειδικευμένων ψυχο - εκπαιδευτικών προγραμμάτων και της πανελλαδικής γραμμής υποστήριξης γυναικών - θυμάτων βίας (210- 8996636).

Παράλληλα, η W.I.N. HELLAS βοηθάει τις γυναίκες που χρειάζονται φιλοξενία σε ξενώνες και νομική καθοδήγηση φέρνοντάς τις σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς και υποστηρικτικές δομές.

W.I.N. HELLAS, Υγείας 33, Βούλα,τ.κ. 16673

Τηλ.: 210-8996636, E-mail: info@winhellas.grwww.winhellas.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved