«Μικρά Πρόστυχα Γράμματα»: Μία ανάλαφρη κωμωδία για τον θερινό
Μην το χάσεις αν παίζεται στον θερινό κινηματογράφο της γειτονιάς σου.
 

Πηγαίνουμε θερινό, αγαπάμε τους θερινούς καθώς είναι μία από τις αγαπημένες μας συνήθειες του καλοκαιριού. Και ένα από αυτά που επιζητάμε όταν πηγαίνουμε στον θερινό είναι να χαλαρώσουμε. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, είδαμε την ταινία «Μικρά Πρόστυχα Γράμματα» και μας άρεσε. Σου περιγράφουμε την ταινία για να ξέρεις τι θα δεις.

Θησείον: Ο παλαιότερος θερινός στην Αθήνα συνεχίζει να είναι ο διασημότερος

Αρχικά, μιλάμε για χαλαρό κομεντί για να περάσει ευχάριστα η ώρα σου χωρίς να προβληματιστείς. Συνεπώς, αν θες να πας κάπου χωρίς σκοτούρες και προβληματισμό είναι μία καλή πρόταση. Τοποθετούμαστε σε μια παραθαλάσσια πόλη της Αγγλίας τη δεκαετία του 1920 που μια φάρσα με γράμματα καταλήγει σε σκάνδαλο στην πόλη και όχι μόνο. Βασίζεται στην αληθινή και παράλληλα παράξενη ιστορία για δύο γειτόνισσες: Τη βαθιά συντηρητική ντόπια Ίντιθ και την θορυβώδη Ιρλανδή Ρόουζ.

Ειδικότερα, η βαθιά συντηρητική, καταπιεσμένη, Ίντιθ αρχίζει να λαμβάνει πρόστυχες επιστολές γεμάτες ξεκαρδιστικές βωμολοχίες κι έτσι η βρωμόστομη Ρόουζ συλλαμβάνεται ως κατηγορούμενη για το «έγκλημα». Τα γράμματα περιέχουν μέσα απρεπή σχόλα, παράταιρα πολλές φορές για την εμφάνιση και τη ζωή όσων λαμβάνουν. Τα σχόλια μοιάζουν εξωπραγματικά προκαλώντας γέλιο.

Οι καλύτερες ταινίες με φυσικές καταστροφές

Σε υπερρεαλιστικό επίπεδο το σκάνδαλο με τα γράμματα φτάνει σε εθνικό επίπεδο, καθώς οι ανώνυμες επιστολές προκαλούν εθνικό σάλο και ακολουθεί μια δίκη. Ωστόσο κάποιες γυναίκες της πόλης - με επικεφαλής μια αστυνομικό - αρχίζουν να ερευνούν οι ίδιες το θεμα, υποψιαζόμενες ότι κάτι δεν πάει καλά και η Ρόουζ μπορεί να είναι αθώα. Ξεκινάει, λοιπόν, η έρευνα και τα ευρήματα που προκύπτουν δεν τα περιμένει κανείς.

Για ένα χαλαρό βράδυ σε σινεμά είναι μια καλή επιλογή, θα γελάσεις και θα χαλαρώσεις. Επίσης, είναι μία καλή ευκαιρία για να παλς Σε σκηνοθεσία: Θία Θάροκ Με τους: Ολίβια Κόλµαν, Τζέσι Μπάκλεϊ και Τίµοθι Σπολ.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved