Ποια είσαι εσύ που θα «στήσεις» τον Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Οι θεατές στον «Εκατομμυριούχο» δεν περίμεναν τη σωστή απάντηση, αλλά την παίκτρια να φτάσει στο πλατό.

Είναι αλήθεια ότι το τηλεπαιχνίδι «Ποιος Θέλει να Γίνει Εκατομμυριούχος» ήταν πάντοτε της υπομονής, τέτοια όμως καθυστέρηση δεν έχουν φάει ούτε ο Τομ Χανκς με τον Wilson στο ερημονήσι του περιμένοντας το αεροπλάνο ή το πλοίο να περάσει.

 

 

Εκεί που μια παίκτρια του παιχνιδιού τόλμησε να αφήσει τον παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου στο περίμενε μέχρι να αποφασίσει να έρθει στην κεντρική σκηνή, προσφέροντας μία ακόμα viral στιγμή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

Ερωτήσεις-παγίδες, χειρότερες και από εκείνη του «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος»

Το στήσιμο που έγινε viral

Και ποιος δεν έχει φάει στήσιμο σε ραντεβού; Δεν το έχουν όλοι με την ώρα, τι να κάνουμε. Έτσι είναι κάποιοι άνθρωποι. Όταν όμως έχει να κάνει με κάτι πιο επίσημο, αυτά τα «στησίματα» δεν χωρούν δικαιολογίες, πόσο μάλλον όταν πρόκειται να βγει κανείς στην τηλεόραση.

 

 

Η Μαρία Κουκούλη, παίκτρια από το προηγούμενο επεισόδιο του «Ποιος Θέλει να Γίνει Εκατομμυριούχος», δεν κατάφερε να είναι στην ώρα της στην εκπομπή αναγκάζοντας τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μέχρις ότου η κυρία να φτάσει στο στούντιο για να τα βάλει με το «Τέρας».

Διαγωνιζόμενος στον «Εκατομμυριούχο» κάλεσε τη γυναίκα του και απάντησε άγνωστος άντρας



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved