Περάσαμε το challenge του MEN EXPERT και βγήκαμε πιο φρέσκοι και ανανεωμένοι

Μια ολόκληρη μέρα στο Red Bull Cliff Diving είχε ένα μοναδικό θέαμα, αλλά και ένα σπουδαίο δώρο από τη σειρά Men Expert της L’Oreal Paris.

Δεν είναι δα και από τα αθλήματα εκείνα που βλέπεις κάθε μέρα, το αντικείμενό του Cliff Diving, ωστόσο, είναι αρκετό για να σου προκαλέσει την περιέργεια. Οι περισσότεροι έχουμε συνηθίσει να παρακολουθούμε αθλητές να κάνουν συγχρονισμένη κολύμβηση ή αγώνες υγρού στίβου, το Cliff Diving πάλι είναι μια άλλη, πιο extreme φάση. Και φέτος είχαμε την ευκαιρία να το δούμε από κοντά στην Ελλάδα μετά από 13 χρόνια.

Αυτό το γεγονός μας οδήγησε στο να μαζευτούμε με τα παιδιά από το Ratpack Σαββατιάτικα, για να απολαύσουμε όλοι μαζί από κοντά το Red Bull Cliff Diving World Series το τριήμερο 24-26 Μαΐου. Σε ένα σκηνικό ονειρεμένο, το event άνοιξε τις πύλες του υποδεχόμενο χιλιάδες θεατές, προκειμένου να απολαύσουν από κοντά το μοναδικό αυτό θέαμα του Cliff Diving και τους καλύτερους αθλητές του κόσμου να βουτούν από τα 21 και 27 μέτρα.

Red Bull Cliff Diving 2024 Post Event 11

Είδαμε όλη τη διαδικασία του αγώνα, από το πώς συγκεντρώνονταν οι αθλητές, μέχρι τους δύτες που έκαναν αφρούς στο νερό προκειμένου να γνωρίζει ο «άλτης» πού βρίσκεται το νερό μετά τις πιρουέτες του. Κυρίως όμως, αυτό που άξιζε ήταν το πόσο διαφορετικά και εντυπωσιακά βλέπεις τα «κόλπα» και την προσγείωση από κοντά, όσο ωραίο και αν φαίνεται στα βίντεο.   

Πέραν αυτού, πρέπει να παραδεχτούμε ότι πηγαίνοντας προς το event, είχαμε στο μυαλό μας να δοκιμάσουμε και εμείς ως challenge μια απλή βουτιά από το ψηλότερο σημείο, ωστόσο, βλέποντας το ύψος στο οποίο βρισκόταν ο «βατήρας» μας κόπηκε απότομα ο βήχας.

Οπότε απλώς αναλωθήκαμε να απολαμβάνουμε τις εντυπωσιακές βουτιές, τα διπλά σάλτα και τις εντυπωσιακές προσγειώσεις στο νερό.

 

 

Μπορείς να ισορροπήσεις πάνω στη σανίδα για 3.8 δευτερόλεπτα;

H αδρεναλίνη ανέβαινε όσο παρακολουθούσαμε τις προσπάθειες των αθλητών και από τη στιγμή που είχαμε έρθει με μαγιό, επόμενος «σταθμός» μας ήταν η αποβάθρα στην άκρη της λίμνης, για να μην πούμε ότι δεν κάναμε και τίποτα άλλο πέρα από το να παρακολουθούμε τον αγώνα ή να τρώμε απολαμβάνοντάς τον. Στην άκρη ωστόσο του «σκηνικού», πέσαμε πάνω στο booth του MEN EXPERT, η οποία  φυλούσε μια πρόκληση την οποία δεν είχαμε ξανακάνει.

 

challenge loreal1

 

Και τι ήταν αυτό το challenge; Μα να αποδείξουμε ότι έχουμε master στην ισορροπία και να αντέξουμε πάνω στη σανίδα του MEN EXPERT για πάνω από 3.8 δευτερόλεπτα. Σιγά το πράγμα θα πει κανείς, τι είναι άλλωστε 3.8 δευτερόλεπτα; Μέχρι να ανέβεις -που λέει ο λόγος- έχεις κατέβει, ενώ αν τα κατάφερνες είχες και δωράκι για να το θυμάσαι. Το έχεις  δοκιμάσει; Εμείς το κάναμε αλλά τα 3.8 δευτερόλεπτα έμοιαζαν με αιωνιότητα.

Ο κύλινδρος από κάτω έκανε τα πράγματα αρκετά δύσκολα και μπορούμε να πούμε ότι γίναμε blooper show, μέχρι να μάθουμε το κόλπο κάποια στιγμή και τελικώς να κερδίσουμε τη θήκη για το κινητό και τη μάχη με την αξιοπρέπειά μας.

Βέβαια, λίγο αργότερα ήρθαν κάποιοι, πιο experts από εμάς, που μας έκαναν πραγματικά να αισθανθούμε πολύ μειονεκτικά. Τι να κάνεις; Δεν γίνεται να είσαι καλός σε όλα.

 

 red bull loreal1

 

Γιατί όμως 3.8 δευτερόλεπτα;

Η αλήθεια βρίσκεται στο αφρόλουτρο Hydra Energetic Extreme Sport από το MEN EXPERT της L’ Οreal Paris, το οποίο πέρα από την αίσθηση φρεσκάδας είναι ικανό να ρίξει τη θερμοκρασία του σώματος έως και -3.8 °C. Βιώσαμε και εμείς οι ίδιοι τη μοναδική του αίσθηση, μετά το Challenge και μια γρήγορη βουτιά στη λίμνη, κάνοντας το ντουσάκι μας.

Ό,τι καλύτερο με λίγα λόγια για μετά την άσκηση, ένα δωράκι που θα εκτιμούσαμε πολύ, αλλά και που κάθε γυναίκα θα ήθελε να πάρει στον άντρα της.

 

 

Ομολογουμένως, για να μάθουμε τι είναι το Cliff Diving πήγαμε! Τελικά όμως, φύγαμε έχοντας περάσει μια ολόκληρη μέρα κάνοντας μπάνιο στη λίμνη, παρακολουθώντας όλες τις βουτιές από 21 και 27 μέτρα, ενώ πήραμε και μέρος σε ένα challenge. Και πέραν αυτού, είδαμε από πρώτο χέρι πόσο μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και δροσιάς έχει το Hydra Energetic.

Μη ρωτήσετε πού ήμασταν την επόμενη μέρα. Μα προφανώς ξανά στη Λίμνη Βουλιαγμένης για την τελευταία μέρα του Red Bull Cliff Diving World Series.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved