Assosiated Press Ο Πιρς Μόργκαν είναι η νέα ένοχη απόλαυσή μας

Νέο «θύμα» του Βρετανού, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Ισραήλ. Και τον έκανε «σκόνη».

Υπάρχει κανείς που μπορεί να τα βάλει με τον Πιρς Μόργκαν one on one; Κομματάκι δύσκολο. Έτσι και ξεκινήσει να μιλάει και πει τη γνώμη του, άντε να τον σταματήσεις.

Ξεχνιούνται τα βίντεο όπου τα βάζει με τις βίγκαν «αντιπάλους» του, μεταξύ άλλων;

 

 

 Δεν γλίτωσε ούτε ο εκπρόσωπος τους Ισραήλ από το «μένος» του

Γενικώς, ο Πιρς Μόργκαν βρίσκει τους κατάλληλους καλεσμένους (βλ. την αληθινή «Μάρθα» του Baby Reindeer) για να δημιουργήσει μπούγιο, και το αποτέλεσμα έχει πάντα μεγάλη τηλεθέαση. Αυτή τη φορά βέβαια, το κεντρικό του θέμα ήταν ιδιαίτερα λεπτό, έχοντας πλάι του (στην οθόνη) τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης του Ισραήλ, Άβι Χέιμαν. Επόμενο ήταν η συζήτηση να καταλήξει στον πόλεμο στη Γάζα. Μόνο που η κατάσταση ξέφυγε.

Μέσα στο πύρινο ολοκαύτωμα του Νετανιάχου

Ο Μόργκαν έγινε έξαλλος ακούγοντας από τον καλεσμένο του ότι το Ισραήλ έχει απομακρύνει με ασφάλεια 100.000 αμάχους, με τον ίδιο να απαντάει πως «έχετε σκοτώσει 40.000 ανθρώπους στη Γάζα και ανάμεσά τους πολλοί άμαχοι, γυναίκες και παιδιά» με τον Χέιμαν να του απαντάει «από τον αριθμό της Χαμάς που επικαλείστε, περισσότεροι από 14.000 είναι τρομοκράτες που εξουδετερώσαμε».

«Οπότε πόσους αμάχους πιστεύετε ότι έχετε σκοτώσει;» ξεκίνησε το πρέσινγκ ο Μόργκαν, με τον ισραηλινό εκπρόσωπο να λέει «δεν έχουμε ακριβείς αριθμούς, γι' αυτό και όπως ξέρετε η κατάσταση με τον πόλεμο είναι ομιχλώδης».

 

 

Μπορεί κόσμος να μην συμφωνεί πάντα με τις απόψεις του Πιρς Μόργκαν, ο τύπος όμως έχει τον τρόπο να δημιουργεί ίντριγκα και ένταση στο γυαλί.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved