associated press Η “παράγκα” της Eurovision χαντάκωσε τη Μαρίνα μας

Η Μαρίνα Σάττι ήταν εξαιρετική, κέρδισε το κοινό αλλά οι κριτικές επιτροπές την πολέμησαν.

Μεγάλος νικητής ο Ελβετός, λοιπόν. Σε μία Eurovision που θύμιζε εμπόλεμη ζώνη, η Ελβετία κέρδισε και είναι η χώρα που θα φιλοξενήσει τον κορυφαίο διαγωνισμό τραγουδιού το 2025. Το τραγούδι “Code” που τραγούδησε ο Nemo έλαβε συνολικά 591 βαθμούς ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Κροατία με 547. Η Ουκρανία με 453 πήρε την τρίτη θέση, η Γαλλία με 445 βαθμούς την 4η και στην 5η θέση βρέθηκε το Ισραήλ με 375 πόντους. Εκτός από την 5η θέση έβαλε στις βαλίτσες της η εκπρόσωπος του Ισραήλ και αρκετή γιούχα καθώς ο κόσμος την αποδοκίμαζε έντονα την ώρα της εμφάνισης. 

Η Μαρίνα Σάττι, από την πλευρά της, ήταν συγκλονιστική. Η εμφάνισή της ήταν εξαιρετική παρά τα προβλήματα που πέρασε τις προηγούμενες ημέρες. Ωστόσο οι κριτικές επιτροπές των χωρών την χαντάκωσαν με αποτέλεσμα το κοινό να προσπαθήσει να σώσει την κατάσταση. Τελική βαθμολογία η 11η θέση, κάτι που μας αφήνει μία πικρία διότι την περιμέναμε ψηλότερα. 

 

 

Πριν τον τελικό, η Μαρίνα Σάττι μίλησε στην ΕΡΤ για τα συναισθήματά της:

«Είναι πολλά τα συναισθήματα. Και στεναχώρια που τελειώνει όλο αυτό. Εντάξει, όλες αυτές τις τελευταίες μέρες έχουν υπάρξει πάρα πάρα πολύ απαιτητικές. Είμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ εδώ. Έχουμε κάνει αρκετές πρόβες. Είναι πολύ σύντομο, πολύ γρήγορο όλο αυτό που συμβαίνει κάθε φορά. Προσπαθώ κάπως να πιαστώ από τις στιγμές και να θυμάμαι, αλλά περνάει πάρα πολύ γρήγορα. Είμαστε όλοι αρκετά συγκινημένοι που τελειώνει όλο αυτό το ταξίδι και μεταξύ μας που ήμασταν για πάρα πολύ καιρό όλοι μαζί δεμένοι. Και μαζί σας, με όλους εσάς που είμαστε αυτές τις μέρες εδώ και ελπίζουμε να τελειώσει γιορτινά όλη αυτή η εμπειρία.

Σας ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ κι εγώ προσωπικά για τη στήριξη. Ήταν ένα πάρα πάρα πολύ ενδιαφέρον ταξίδι για μένα όλο αυτό. Από όλες τις απόψεις. Και καλλιτεχνικά και προσωπικά η περίοδος αυτή των τελευταίων μηνών.

 

 

Έχουν συμβεί πάρα πολλά πράγματα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα και για μένα δηλαδή νιώθω ότι θα χρειαστώ, δεν ξέρω ας πούμε, την υπόλοιπη ζωή μου για να επεξεργαστώ όλες αυτές τις πληροφορίες.

Ειλικρινά όμως, αυτό που κρατάω πιο πολύ απ όλα είναι αυτή η σχέση που έχει δημιουργηθεί με τον κόσμο, αυτή η στήριξη, η αγάπη, η χαρά. Ελπίζουμε κι εμείς να ανταποδώσουμε πραγματικά τώρα με την παρουσία μας».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved