Το λάδι είναι ένα από τα θαύματα της μεσογειακής διατροφής και χωρίς αυτό πολλά πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά στην καθημερινότητα μας. Από πού όμως βγαίνει το λάδι; Αυτό φυσικά όλοι μας το γνωρίζουμε, βγαίνει από την ελιά.
Ποιο λάδι πρέπει να χρησιμοποιείς στο τηγάνισμα;
Οι περιορισμοί και οι «διευκολύνσεις» κατά την περίοδο της νηστείας, ανέκαθεν αποτελούσαν πεδίο διενέξεων και συζητήσεων ανάμεσα στους πιστούς, κυρίως λόγω των τροφών που επιτρέπονται ή απαγορεύονται την επίμαχη περίοδο.
Γιατί λοιπόν το λάδι είναι απαγορευτικό στη νηστεία αλλά όχι και η ελιά;
Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις γιατί: