Δεν μπορούν να γίνουν όλοι Τζέιμς Μποντ

Από τον Timothée Chalamet μέχρι τον Tom Hardy, το κοστούμι του θρυλικού πράκτορα, το έχει προβάρει κάθε πιθανό και απίθανο άτομο. Ας το λήξουμε κάπου όλο αυτό.

“No More Bets, Please!”. Τα πονταρίσματα για το πού θα κάτσει η μπίλια σχετικά με τον επόμενο James Bond έλαβαν τέλος. Δεν είναι επίσημο, αλλά όλοι γνωρίζουν ότι το επόμενο κοστούμι του θρυλικού πράκτορα θα το φορέσει ο Aaron Taylor-Johnson. Οπότε γιατί οι στοιχηματικές να σου αφήσουν ανοιχτό το ποντάρισμα; Δεν είναι ΜΚΟ να προσφέρουν ελεημοσύνη. 

Μέχρι, όμως, να φτάσουμε στην επιλογή του 34χρονου ηθοποιού από το High Wycombe του Ηνωμένου Βασιλείου, ακούσαμε κάθε πιθανό και απίθανο άτομο ως υποψήφιο για το ρόλο του “007”. Στον κολοφώνα της πιο άκυρης επιλογής βρέθηκε ο Timothée Chalamet. Οκ τον λατρεύουν οι γυναίκες, έχει αυτές τις γωνίες στο πρόσωπο που αποτελούν Άγιο Δισκοπότηρο για κάθε άνδρα, αλλά μέχρι εκεί. Μπορεί ένα 28χρονο λεπτεπίλεπτο αγόρι από τη Νέα Υόρκη να συνεχίσει την κληρονομιά των Sean Connery, Roger Moore και Daniel Graig; Αστείο μόνο στην σκέψη. Ας παίξει κανά ping ping όπως στην επερχόμενη ταινία που πρωταγωνιστεί και ας αφήσουν τα ζόρικα για άλλους.

 

 

Μετά πήρε σειρά ο Tom Hardy. Σκληρό αγόρι αλλά μέχρι εκεί. Ένας ψιλοκάγκουρας που δεν έχει να πει τίποτα απολύτως στον σημερινό άνδρα και δεν έχει τη φινέτσα να υποστηρίξει το attitude του James Bond. Από τον Pierce Brosnan στον Tom Hardy; Ευχαριστούμε αλλά δε θα πάρουμε. Επίσης είναι κοντός για να τον ρόλο. Αν είναι έτσι να βαφτίσουμε “007” τον Σπύρο Μπιμπίλα. Είναι πιο ευχάριστος και έχει κάνει και χασάπης στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”.

 

 

Ένας James Bond οφείλει να έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Δεν τα ορίζουμε εμείς αλλά το ίδιο το franchise. Αυτοπεποίθηση, πρωτοβουλία, ήρεμος, παθιασμένος με το έργο του, αίσθηση του χιούμορ, κομψότητα και ύψος. Ο Aaron Taylor-Johnson τικάρει όλο τα κουτάκια. Ας μας ρωτούσαν θα λέγαμε τον Henry Cavill. Από Superman σε Witcher και από εκεί ως επόμενος James Bond. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved