Instagram alishukralla7 Ο Αλί Χασάν του Μπαχρέιν είναι η πιο όμορφη ιστορία του Προολυμπιακού Τουρνουά

Ο «MVP» του κοινού είναι αυτός που αξίζει το μπάσκετ, όχι αυτός που χρειαζόμαστε.

Τα Προολυμπιακά Τουρνουά τελείωσαν και μαζί τους έβγαλαν και τις τελευταίες ομάδες που θα παραβρεθούν στο μεγάλο «ραντεβού» των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, μαζί με την Εθνική Ελλάδος. Τρεις μεγάλοι νικητές στα αποτελέσματα, ένας όμως στην καρδιά των φιλάθλων.

Διότι στο τουρνουά του Πουέρτο Ρίκο, το ηρωικό Μπαχρέιν μπορεί να έμοιαζε με το πρόβατο που βολτάρει ανάμεσα στους λύκους γνωρίζοντας πως η «σφαγή» δεν είναι μακριά, να αποχώρησε από τη διοργάνωση γρήγορα-γρήγορα και με συνολική διαφορά 104 πόντων από Ιταλία (114-53) και Πουέρτο Ρίκο (99-56), αλλά το γεγονός ότι απόλαυσε κάθε στιγμή, ανάγκασε τους πάντες να χειροκροτήσουν. Κυρίως όμως τον μοναδικό, Αλί Χασάν (Ali Shukralla) της ομάδας του Μπαχρέιν.

 

Ένας νέος Σκαλαμπρίνι

Όποιος είδε τον στρουμπουλό σέντερ (πάουερ φόργουορντ δήλωνε), του οποίου το σουλούπι παρέπεμπε σε ψηλό της ΕΣΚΑ, ήταν δικαίως η πιο όμορφη ιστορία των φετινών Προολυμπιακών Τουρνουά. Και όπως έδειξε στο παρκέ, σίγουρα χαίρεται το μπάσκετ, αλλά και το να παίζει απέναντι σε κορυφαίους παίκτες του κόσμου.

Και εννοείται ότι πέρα από το να αγωνιστεί απέναντί τους, είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί και μερικούς εξ αυτών:

 

 

Σε αρκετούς μπορεί αυτό να ακούγεται σαν πλάκα, ή μια ανάδειξη του γεγονότος απλώς διότι κρύβει πολύ γέλωτα από πίσω, η αλήθεια είναι όμως ότι όποιος παρακολούθησε την ταπεινή ομάδα του Μπαχρέιν στο Πουέρτο Ρίκο και τον Αλί Χασάν να αγωνίζεται, σίγουρα ένιωσε πολύ καλύτερα με την δίψα του να περάσει όμορφα στο ανώτερο επίπεδο του μπάσκετ.

Ο Βαγγέλης Ιωάννου θα βγάλει την τελική 12άδα της Εθνικής Ελλάδος

 

Και σαν ένας σύγχρονος «White Mamba» Μπράιαν Σκαλαμπρίνι, γεύτηκε το γλυκό ποτήρι της αποθέωσης, από όσους βρίσκονταν στο γήπεδο με την ιαχή «MVP-MVP».

Τώρα θα μάθετε τι θα πει «À tout à l'heure»

Όπως συνήθιζαν να κάνουν οι οπαδοί των Μπουλς ή των Σέλτικς για έναν εκ των πλέον συμπαθητικών παικτών που πέρασαν ποτέ από το ΝΒΑ.

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved