5 ήρωες της TV που θα θέλαμε να δούμε σε Ευρωψηφοδέλτιο

Το Ευρωκοινοβούλιο θα ήταν πολύ καλύτερο με αυτή την πεντάδα. Εκτός και αν έχετε άλλη άποψη. 

Εβδομάδα εκλογών αυτή που βρισκόμαστε και έχουμε μπει ήδη σε mood ψηφοφορίας. Τα φετινό ευρωψηφοδέλτια είναι ξανά γεμάτα από γνωστές (κυρίως) παρουσίες, ακόμα και από άτομα που δεν είχαμε συνδυάσει ποτέ με την πολιτική. Αφού ζούμε, λοιπόν, στην εποχή της τηλεοπτικής άνθησης φτιάχνουμε ένα φανταστικό ψηφοδέλτιο που θα πήγαινε σφαίρα αν ψηφίζαμε με δεδομένα τηλεόρασης. Είτε πρόκειται για ελληνικές σειρές, είτε για ξένες.

Γιατί δεν πρέπει να υπάρχει «χαλαρή» ψήφος;

Harvey Specter από το Suits

Τι θα έφερνε στο Ευρωκοινοβούλιο: Στιλ, πολύ στιλ. Δεν είναι βολεμένος, θέλει πάντα να κερδίζει και σίγουρα είναι καταφερζής. Θα υπερασπιστεί αυτόν που θα του «σκάσει» τα περισσότερα, αλλά αν είναι στη λάθος πλευρά, θα βρει τον τρόπο να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Ο πραγματικός λόγος που θα τον ψηφίζαμε: Για να μάθει η Ευρωβουλή  επιτέλους πώς ένας τύπος με προσεγμένη εμφάνιση και επιβλητική εμφάνιση, να κερδίζει τον σεβασμό με το μυαλό και τις ιδέες του.

Harvey Specter: Τι μας έμαθε μετά από 9 σεζόν στο «Suits»;

 

Ντένη Μαρκορά από το Δύο Ξένοι

Τι θα έφερνε στο Ευρωκοινοβούλιο: Την κυρίλα της ελληνικής 90-ίλας και των μεγάλων σαλονιών, της εποχής πριν την παράγκα της Α’ Εθνικής και της εντυπωσιακής γούνας.  

Ο πραγματικός λόγος που θα την ψηφίζαμε: Για να μάθουμε ποια είναι η Νινέτα. Κάποια στιγμή θα την επισκεφθεί στις Βρυξέλλες, θα την πάρει κάπου το μάτι μας.

 

 

Beth Dutton του Yellowstone

Τι θα έφερνε στο Ευρωκοινοβούλιο: Φωνή! Φωνές! Τσαγανό! Δεν λογαριάζει κανέναν και ξέρει πώς να περνάει το δικό της.  Η υποψήφια που μας αξίζει αλλά και αυτή που χρειαζόμαστε, όπως θα έλεγε (περίπου) και ο Κρίστοφερ Νόλαν.

Ο πραγματικός λόγος που θα την ψηφίζαμε: Για να αφήσει λίγο τον πατέρα της ήσυχο μπας και κάνει καμιά σχέση.  

Ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσεις το Yellowstone

 

Ζάχος Δόγκανος του Εκείνες και Εγώ

Τι θα έφερνε στο Ευρωκοινοβούλιο: Δουλειά, πάρα πολύ δουλειά… για όλους τους άλλους. Η Ευρωβουλή είναι ίσως το dream job για τον Ζάχο Δόγκανο. Έχει δειχτεί άλλωστε και πιέσεις (λέμε τώρα) να κατέβει στην πολιτική στο παρελθόν, επομένως έχει και εμπειρία.

Ο πραγματικός λόγος που θα τον ψηφίζαμε: Όχι εμείς, «εκείνες» (όπως λέει και ο τίτλος της σειράς). Υπάρχει άλλωστε περίπτωση με τις μισές γυναίκες Ευρωβουλευτές να έχει παρελθόν με τις μητέρες τους.

Το τεράστιο μυστικό που κανείς δεν γνώριζε για τον Ζάχο Δόγκανο

 

Tony Soprano από το The Sopranos

Τι θα έφερνε στο Ευρωκοινοβούλιο: Αν δυσκολεύεσαι να «περάσεις» το δικό σου, πάρε ένα τηλ. τον Tony Soprano και καθάρισες. Για ό,τι άλλο θέμα, εκτός από το οικογενειακά, ο Tony είναι ο άνθρωπός μας.

Ο πραγματικός λόγος που θα τον ψηφίζαμε: Θα έχει και ωραίο σλόγκαν «Ψηφίστε Tony, για μια Ευρώπη που σκοτώνει μόνη».   

7 μαθήματα σωστού management που πήραμε από το Sopranos

 

Αν έχετε άλλον υποψήφιο, σας ακούμε.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved