Assosiated Press Robert Pattinson: Το ψέμα που έγινε λατρεία

Ο φιδέμπορας των μεγάλων συνεντεύξεων και όλα τα μεγάλα ψέματα που έχει πει.

Δεν έχουμε βγάλει άκρη ακόμα τι παίζει με τον Robert Pattinson στις μεγάλες του συνεντεύξεις. Κάθε φορά που μιλάει θα πει και μια μεγάλη παπάτζα. Τόσο μεγάλη που θυμίζει τα αστειάκια για τον Chuck Norris.

Και ποιος είπε ότι τώρα που ανέβασε το πρεστίζ και θεωρείται μέσα στην ελίτ της υποκριτικής, χάρη στις ερμηνείες του στο Tenet, το Lighthouse και κυρίως στο The Batman του Matt Reeves, πετώντας από πάνω του τη ρετσινιά του Twillight, ο Pattinson δεν έχει κόψει τις σαχαλμάρες στις δημόσιες τοποθετήσεις του.

 

 

Άκουσεν μεν, Πάτινσον δε, με λίγα λόγια. Αλλά αυτή είναι δική μας «παπάτζα». Πού να διαβάσετε τις δικές του.

Όταν έκανε το «Baby Reindeer» του να τον βαρεθεί

Όταν είσαι διάσημος είναι λογικό να έχεις stalkers που θα έκαναν τα πάντα για να σε «απολαύσουν». Αυτό είπε ο Pattinson κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής του στο The Late Show με τον David Letterman ωστόσο το ψέμα δεν ήταν ότι συνέβη αυτό, αλλά το ότι την έκανε να βαρεθεί τόσο πολύ που εκείνη τον παράτησε.

«Με περίμενε κάτω από το σπίτι που έμενα επί βδομάδες, έτσι κατέβηκα και της είπα να βγούμε». Η συνέχεια (αυτή που θα δείτε στο βίντεο) όμως είναι που δεν πιστεύουμε. Είναι και της μόδας το Baby Reindeer, επομένως επίκαιρη η ατάκα του. Ασχέτως αν δεν τον πιστεύουμε.

 

 

Mια και είπαμε Baby Reindeer, ορίστε δύο ταινίες στο ίδιο μοτίβο.

Σχολική αποβολή λόγω σαλιγκαριών

Δεν είναι και το πιο σύνηθες να σώζει ο κόσμος σαλιγκάρια, αντιθέτως μάλιστα οι περισσότεροι τα αποφεύγουν. Στο σχολείο πάντως που πήγε, υποστήριξε ότι οι συμμαθητές του πετούσαν σαλιγκάρια ο ένας στον άλλον για πλάκα, αλλά αυτός τσακώθηκε μαζί τους και άρχισε να τα φυλάει σε ένα χαρτόνι στο πίσω μέρος της τάξης. «Όταν τα βρήκε η καθηγήτριά μου, όχι μόνο τα πέταξε έξω αλλά μου έριξε και μονοήμερη αποβολή». Τουλάχιστον από τότε έδειχνε ότι έχει μέσα του τη διάθεση να υπερασπίζεται τους αδύναμους και το «έγκλημα», όπως στο The Batman.

 

 

Για την ιστορια πάντως, αυτό δεν έγινε ποτέ καθώς κατά τη διάρκεια άλλης συνέντευξής του υποστήριξε μεν ότι συνέβη η διάσωση των σαλιγκαριών αλλά αποβολή δεν πήρε ποτέ.

Μοντέλο χεριών

Άμα μας έλεγε ότι ήταν κανονικό μοντέλο μόνο (που το ξέρουμε κιόλας) θα τον πιστεύαμε. Παρόλα αυτά εκείνος το πήγε ένα βήμα παραπέρα δηλώνοντας στον Jimmy Kimmel το 2011 ότι υπήρχε μοντέλο χεριών στα παιδικά του χρόνια. Θα μας πεις, γιατί να πει ψέματα για κάτι τέτοιο; Έλα όμως που τον «έκαψε» η μητέρα του ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ.

 

 

Κλείδωσε δασκάλα σε ντουλάπι του σχολείου

Γενικά όταν ακούτε κάτι για τα σχολικά χρόνια του Pattinson μην πιστεύετε τίποτα, ειδικά όταν τα λέει σε εκπομπή του Jimmy Kimmel. Όταν ακούς ότι μαθητής τραμπούκισε αναπληρώτρια καθηγήτρια σε τέτοιο βαθμό μέχρι που την κλείδωσε σε ντουλάπι κατά την πρώτη μέρα της στο σχολείο.

 

 

Αν τον πιστεύετε, δικό σας το πρόβλημα.

Συνήθιζε να τρώει μολύβια

Τι να πει κανείς μετά τον παραπάνω τίτλο; Το ότι κάποια βίδα του έχει λασκάρει είναι βέβαιο, αλλά από ότι φαίνεται έχει κάποια δόση αλήθειας. Αυτή του την ατάκα την παραδέχτηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξή του στη Vogue.

Υπάρχουν αμέτρητες ακόμα παπάτζες που έχει πει ο Pattinson σε συνεντεύξεις του, ειλικρινά όμως δεν αντέξαμε να τις αναλύσουμε.

Απλά θα πούμε ότι έχει δηλώσει πως έχει υπάρξει γυναικείο μοντέλο χεριών, ότι έτρωγε λάσπη, ότι πήρε (και άλλη) αποβολή από το σχολείο γιατί πουλούσε πορνό, ότι έχει δει κλόουν να πεθαίνει μπροστά του και ότι δεν πλένει ποτέ τα μαλλιά του. Φιδέμπορας κανονικός με λίγα λόγια. Τον σώζει που έχει ωραίο στιλ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved