associated press Πώς το ψηλόμεσο παντελόνι θα αναβαθμίσει το προσωπικό σου στυλ;

Οι Austin Butler και Paul Mescal δείχνουν τον δρόμο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τους ακολουθήσεις.

Ακολουθεί κραυγή απόγνωσης: Όχι άλλα στενά και χαμηλοκάβαλα παντελόνια. Δεν είσαι ούτε ο Lenny Kravitz, ούτε η Christina Aguilera στα 00’s. Όλοι έχουμε βρει πάνω-κάτω το προσωπικό μας στυλ, ωστόσο σημασία έχει να καταφέρουμε να το αναβαθμίσουμε. Να το πάμε στην επόμενη πίστα. Αυτό σημαίνει πως θα ακολουθήσουμε τυφλά τις επιταγές της μόδας; Ξεκάθαρα όχι. Αλλά υπάρχουν στιγμές που οφείλεις να διδαχθείς από τις τάσεις, να τις υιοθετήσεις και να βελτιωθείς. 

Μία τέτοια στιγμή ήρθε το 2024. Επιτέλους διανύουμε την άνοδο των ψηλόμεσων παντελονιών. Μία γρήγορη βόλτα σε κάθε περιοδικό μόδας θα σε πείσει. Το ψηλόμεσο παντελόνι δεν πρέπει να σε τρομάζει. Δε θα είσαι σαν τους Boney M. και κανείς δε θα σου ζητήσει να χορέψεις το Daddy Cool.

PaulMescal

Ένα ψηλόμεσο παντελόνι φορεμένο σωστά, έχει την ικανότητα να αυξήσει το sex appeal σου, ανεξαρτήτως με το τι θα το συνδυάσεις από πάνω. Θέλεις να πας σε safe και κλασσική επιλογή με λευκό πουκάμισο όπως ο Austin Butler; Δε χάνεις ποτέ. Θέλεις να βάλεις λευκό μπλουζάκι όπως ο Paul Mescal; Γίνεσαι sexy. Με δερμάτινο jacket; Επίσης. Οτιδήποτε και να βάλεις πάνω από το ψηλόμεσο παντελόνι θα σε κάνει να δείχνεις αρρενωπός και να μαγνητίζεις τα βλέμματα. Συν τοις άλλοις θα κάνει τα πόδια σου να φαίνονται ψηλότερα, οπότε ταυτόχρονα δίνεις έξτρα πόντους στο στυλ σου και στο σώμα σου.

Πάρτε μαθήματα στιλ από την εμφάνιση του Bradley Cooper στα BAFTA

Παρακάτω θα βρεις τις καλύτερες επιλογές για το 2024.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved