MLB Heritage Collection από τη New Era: Το στυλ σου, με απλά λόγια

Αλήθεια, εσύ τι γνωρίζεις από baseball;

Ναι, μπορεί να έχει περίπλοκους κανόνες και ένα ολόκληρο λεξιλόγιο άγνωστων όρων, όμως ας είμαστε ρεαλιστές: Δεν υπάρχει άνδρας που να μην γνωρίζει τις εμβληματικές ομάδες LA Dodgers και New York Yankees.

 

mlb1

 

Γιατί; Ακριβώς διότι, έχουν συνδέσει την ιστορία τους με ολόκληρες πόλεις και γενιές μέσα από την εικόνα τους που έχει τη δύναμη ενός fashion statement.

 

mlb2

 

Υπάρχει λοιπόν, ένας τρόπος για να έρθεις και εσύ κοντά τους και δεν είναι άλλος από την παγκόσμια γλώσσα του στυλ ή αλλιώς την MLB Heritage Collection της New Era,  μία συλλογή που κλείνει μέσα της έναν και πλέον αιώνα υπεροχής, ενός από τα πλέον δημοφιλή σπορ στην άλλη άκρη του πλανήτη.


Hoodies, caps, tees και ό,τι ακόμα «χωράει» στην ταυτότητα της γκαρνταρόμπας σου, μπαίνουν στο πλάνο της urban καθημερινότητάς σου, φέρνοντας το Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη πιο κοντά. Κι αυτό διότι, όπου κι αν βρεθείς, το στυλ σου «μιλάει» πριν από εσένα και έχει τόσα να πει για τις επιλογές σου.

 

mlb3

 

Η MLB Heritage Collection από τη New Era λοιπόν, «έρχεται» για να σου δώσει τον «αέρα» του legacy μιας ιστορικής λίγκας. Αυθεντικά, αδιαπραγμάτευτα και απλά, αποτελεί μία συλλογή που ταιριάζει στο προφίλ σου, αλλά και τη διάθεσή σου. Διότι το στυλ σου έχει πάντα τον πρώτο λόγο.

 

mlb4

 

Το σήμα διανέμεται σε Ελλάδα και σε Κύπρο από τον Όμιλο Φάις.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved