Instagram Βρες μου έναν άντρα που να μην ερωτεύτηκε την Hana Jirickova

Το μοντέλο από την Τσεχία έχει όλο το πακέτο.

Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στις γυναίκες που είναι καλοντυμένες. Το στιλ εκτοξεύει το sexiness τους και τις κάνει ακόμη πιο ποθητές. Είναι κάτι στο υποσυνείδητο που αφυπνίζει τις αισθήσεις και μας δίνει το σήμα πως “εδώ είμαστε”. Όσο όμορφη κι αν είναι μία γυναίκα, αυτό που την κάνει ερωτεύσιμη, πέρα από την προσωπικότητά της, είναι ο τρόπος που ντύνεται. Ο τρόπος που φέρεται, ο τρόπος που επιλέγει να δείξει τον εαυτό της προς τα έξω. 

 

 

Αν μία γυναίκα έχει κερδίσει την καρδιά μας το τελευταίο διάστημα αυτή είναι η Hana Jirickova. Το μοντέλο από την Τσεχία, η οποία βλέπει τον κόσμο από τα 177 εκατοστά και στο portfolio της θα συναντήσεις συνεργασίες με τα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλων, όπως το IMG της Νέας Υόρκης, το Silent του Παρισιού, το IMG του Λονδίνου, το Uno Models της Βαρκελώνης, το Elite Copenhagen της Κοπεγχάγης, το A Management του Αμβούργου και το IMG του Σίδνεϊ. 

 

 

Αν το πρόσωπό της στο φαίνεται οικείο, τότε σίγουρα θα το έχεις ξεφυλλίσει σε κάποιο περιοδικό μόδας ή θα το έχεις δει στις δουλειές του Cameron Hammond, του Αυστραλού φωτογράφου της καρδιάς μας. Όπως και να ‘χει, πλέον την γνωρίζεις και θα τη δεις στην παρακάτω gallery.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved