Assosiated Press Η πιο όμορφη γυναίκα του σήμερα σύμφωνα με τους Αρχαίους Έλληνες

Επιστημονική μελέτη που βασίστηκε σε μαθηματική εξίσωση Αρχαίων Ελλήνων αναδεικνύει ποια celebrity θα ήταν η «Ωραία Ελένη» της εποχής.

Πιστεύετε ότι οι Αρχαίοι Έλληνες είχαν γούστο; Καλά κάνετε και το πιστεύετε. Μάλιστα είχαν βρει και έναν μαθηματικό τρόπο για να υπολογίζουν την ομορφιά στις γυναίκες. Όλα αυτά βασίζονται σε μια εξίσωση με το σκεπτικό της να έχει να κάνει ότι όσο πιο κοντά είναι οι αναλογίες ενός προσώπου ή ενός σώματος στον αριθμό 1,618 (Phi / Φ), τόσο πιο όμορφο είναι εξωτερικά.

Μπορεί στην ταινία Troy, η Ωραία Ελένη να ήταν η Diane Kruger, τα μαθηματικά όμως βγάζουν άλλο πρόσωπο ως το πιο όμορφο.

 

 Η Furiosa της Anya Taylor-Joy είναι όλα όσα περιμέναμε να δούμε

Σύμφωνα με έρευνα από τον υπολογιστή του χειρουργού προσώπου, Dr Julian De Silva, τα μάτια, τα φρύδια, η μύτη, τα χείλη, το πηγούνι, το σαγόνι και το σχήμα του προσώπου της Anya Taylor-Joy την ανέδειξαν ως την ωραιότερη κατά την Αρχαία Ελλάδα γυναίκα στον πλανήτη. 

 

 

Οι αναλογίες του προσώπου της πρωταγωνίστριας των Queen's Gambit και Furiosa: A Mad Max Saga συμφωνεί κατά 94,66% με τη Χρυσή Τομή. Πάντως και εκέινες που τον ακολούθησαν δεν απείχαν πολύ. 

Δείτε παρακάτω ποιες την ακολούθησαν:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved