Instagram luanalonsom Μυστήριο με την «ανάρμοστη συμπεριφορά» της Λουάνα Αλόνσο

H Παραγουανή καλλονή εκδιώχθηκε από το Ολυμπιακό Χωριό και όλοι προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τι συνέβη.

Είναι από τις παρουσίες εκείνες που δεν περνάνε απαρατήρητες, η Παραγουανή κολυμβήτρια όμως, Λουάνα Αλόνσο, έκανε φαίνεται τα πάντα για να την μάθει ο κόσμος από την καλή και από την ανάποδη.

Η εκτυφλωτική 20χρονη συμμετείχε στα προκριματικά της Κολύμβησης, χωρίς να καταφέρει να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά καθώς τερμάτισε έκτη με χρόνο 1:03:09. Ύστερα από αυτή της την επίδοση ξάφνιασε όλο τον κόσμο και το μισό εκατομμύριο followers της στο Instagram, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από το άθλημα.

 

 

«Κολύμβηση, σε ευχαριστώ που μου επέτρεψες να ονειρεύομαι, με έμαθες να παλεύω, να προσπαθώ, να επιμένω. Για τις θυσίες, την πειθαρχία και πολλά άλλα. Σου έδωσα μέρος της ζωής μου και δεν το αλλάζω με τίποτα στον κόσμο, γιατί έζησα τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου, μου χάρισες χιλιάδες χαρές, φίλους από άλλες χώρες που θα τους κουβαλάω πάντα στην καρδιά μου. Δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν», έγραψε.

 Τα φωτεινά πρόσωπα του ελληνικού αθλητισμού

Και τελικώς… ανάρμοστη συμπεριφορά

Παρά την αποχαιρετιστήρια ανάρτηση, η ομάδα της Παραγουάης ανακοίνωσε ότι η Αλόνσο είχε αποβληθεί από το Ολυμπιακό Χωριό την τελευταία εβδομάδα. Και ο λόγος; Ανάρμοστη συμπεριφορά.

 

 

Από τη στιγμή που ακούει κανείς «ανάρμοστη συμπεριφορά» και δηλώσεις όπως ότι «η παρουσία της αποσυντονίζει την υπόλοιπη ομάδα» είναι λογικό να πηγαίνει στο… πονηρό. Σύμφωνα ωστόσο με δημοσίευμα της The Sun, η Luana Alonso απλώς το έσκασε από το Ολυμπιακό Χωριό για να πάει στην Disneyland αντί να είναι εκεί να εμψυχώνει τους συμπατριώτες της, ενώ η Daily Mail θεώρησε ότι η ανάρμοστη συμπεριφορά ήταν λόγω της προκλητικής της ένδυσης και του socializing με άλλους αθλητές.

Αν πήγε στην Disneyland πάντως, εμείς την καταλαβαίνουμε.

Η αλήθεια είναι πάντα στη μέση, αλλά το χεράκι της το έχει βάλει η καλλονή κολυμβήτρια. Αφού δεν θα την ξαναπολαύσουμε στις πισίνες, το κάνουμε παρακολουθώντας το παρακάτω άλμπουμ με τις φωτογραφίες της:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved