Instagram Από crush στους Ολυμπιακούς Αγώνες έχουμε την Elena Kulichenko

Η Ρωσίδα άλτρια εκπροσωπεί την Κύπρο στο Παρίσι και δικαίως όλο το διαδίκτυο ασχολείται μαζί της.

Αν υπάρχει ένα τεράστιο σκάνδαλο αναφορικά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού είναι πως δεν εκπροσωπείται η Ρωσία και η Λευκορωσία. Ο πόλεμος με την Ουκρανία φαίνεται πως είναι ο λόγος αλλά εδώ πρόκειται για ιστορικό παράδειγμα υποκρισίας. Είναι ο μοναδικός πόλεμος που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στον πλανήτη; Όχι. Τιμωρείται μόνο η Ρωσία. Ναι. Οπότε πάμε παρακάτω.

 

 

Οι αθλητές στίβου της Ρωσίας πρέπει να βρουν τρόπο ώστε να αγωνιστούν. Δε γίνεται να τιμωρούνται με αυτόν τον τρόπο και να αποκλείονται από το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη. Υποτίθεται πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες είχαν αυτό το νόημα. Το νόημα της Ολυμπιακής εκεχειρίας, δηλαδή την παύση των εχθροπραξιών που συντελούνταν μεταξύ των αρχαίων ελληνικών πόλεων.

 

 

Οκ, προχωράμε. Μία από αυτές τις αθλήτριες που βρήκαν τον τρόπο να συνεχίζουν να αγωνίζονται και δίνουν το παρών στο μεγάλο ραντεβού είναι η Elena Kulichenko. Η Ρωσίδα άλτρια στο άθλημα του ύψους στάθηκε τυχερή στη ζωή της. Κατάφερε να αποκτήσει την κυπριακή υπηκοότητα το 2019, επειδή ο πατέρας της εργάζεται και έχει περιουσία στην Κύπρο με «χρυσή βίζα». Η Elena Kulichenko ανέφερε στο περιοδικό Time ότι: «Δεν ήταν μια αυθόρμητη απόφαση, το σκέφτηκα για πολύ καιρό», αλλά και ότι έλαβε «εκατοντάδες μηνύματα στο Instagram αποκαλώντας με προδότρια».

 

 

Το ταλέντο της αδιαμφισβήτητο. Είναι η κάτοχος του κυπριακού εθνικού ρεκόρ με άλμα 1,97 και μάλιστα έγινε σημαιοφόρος της κυπριακής αποστολής στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Εκτός από τα εντυπωσιακά άλματα, δεν περνάει αδιάφορη η εξωτερική της εμφάνιση. Οι λόγοι; Ξεκάθαροι.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved