Assosiated Press Η Sydney Sweeney δεν θα κόψει τα γυμνά στις ταινίες της και εμείς πανηγυρίζουμε

Το Χόλιγουντ σώθηκε.

Δεν έχει σημασία αν τη συμπαθείς ως ηθοποιό, η Sydney Sweeney είναι αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή το Χόλιγουντ για να παραμείνει ψηλά. Και σε κάθε της εμφάνιση κερδίζει τους πάντες, ακόμα και αν δεν κάνει απολύτως τίποτα. Μην σας απατάει το πανέμορφο παρουσιαστικό της, ούτε τα πλούσιο στήθος της το οποίο συχνά γίνεται αντικείμενο συζήτησης. Είναι αυτή η θετική αύρα που μόνο εκείνη μπορεί να μεταδώσει.

Η Sydney Sweeney ζει το “Summer in Greece”

 

Εδώ που τα λέμε, αν δεν ήταν η Sydney δεν θα είχε πάει κανείς να δει το Madame Web, όσο μάπα και αν ήταν.

Έχοντας παίξει σε σειρές όπως το Euphoria ή το White Lotus, η Sweeney έχει υποδυθεί ορισμένους από τους πιο «πικάντικους» ρόλους, κάτι που σε συνδυασμό με την σέξι εμφάνισή της, της δημιουργούν συχνά προβλήματα με το κοινό.

«Ο κόσμος ξεχνάει πως απλώς υποδύομαι ένα χαρακτήρα. Με κοιτάζουν που εμφανίζομαι γυμνή στα φιλμ και σκέφτονται “ουάου τι sex symbol”» έχει δηλώσει στο The Hollywood Reporter.

Η μόνη επιτυχία του Madame Web λέγεται Sydney Sweeney

 

Την πειράζουν όμως όσα λέγονται για εκείνη; «Δεν μπορώ να το προσπεράσω, αλλά θα είμαι ειλικρινής. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις γυμνές σκηνές και δεν θα σταματήσω να της κάνω. Αν μπορούσα βέβαια να έχω μια ανοιχτή κουβέντα με τους θεατές μου γύρω από αυτές τις σκηνές και πώς θα πρέπει να ξεχωρίζουν τους ηθοποιούς από τους ρόλους, θα το έκανα ευχαρίστως» κατέληξε η Sydney.

Δεν ξέρουμε τι θεωρεί ότι είναι η Αμερικανίδα ηθοποιός, εμείς είμαστε μαζί της ό,τι και αν πει.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved