Instagram Με την Λουσία Αλόνσο, ο Παναθηναϊκός θα κάνει κάθε αγωνιστική sold out

Η κόρη του προπονητή του “τριφυλλιού”, Ντιέγκο Αλόνσο, είναι ό,τι πιο στιλάτο και όμορφο στην ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

Ντεμπούτο με το δεξί έκανε ο Παναθηναϊκός. Με σκόρερ του Γερεμέγιεφ και Μπακασέτα πήρε ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στην Μπότεφ Πλόβντιβ με 2-1 και αν ήταν πιο ψύχραιμος στις τελικές αποφάσεις ίσως να είχε κλειδώσει από το βράδυ της Πέμπτης το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Ο προπονητής του “τριφυλλιού” Ντιέγκο Αλόνσο δεν έχει και το πιο εύκολο έργο στον κόσμο. Ο πάγκος του Παναθηναϊκού μετά τα στείρα 14 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι “ηλεκτρικός” και υπάρχει πίεση για άμεσα αποτελέσματα. 

 

 

Ωστόσο όσο κερδίζει και η ομάδα βελτιώνεται η πίστωση χρόνου θα του δοθεί ώστε ν’ αναδείξει το πλάνο του στο χορτάρι. Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που τον πιστεύει περισσότερο αυτή είναι η κόρη του, Λουσία. Εντυπωσιακή και καλόγουστη, αμέσως έγινε η αγαπημένη του κόσμου του Παναθηναϊκού και για τη φετινή χρονιά το πράσινο θα γίνει το αγαπημένο της χρώμα. Προς το παρόν μένει μόνιμα στη Μαδρίτη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και ασχολείται με τη μόδα, ενώ ταυτόχρονα είναι δημιουργός περιεχομένου και community manager.

 

 

Οι φίλοι της ομάδας την περιμένουν στο ΟΑΚΑ όπου θα χρειαστεί τεράστιο μπουστάρισμα για να γεμίσει. Αν κάποια μπορεί να το κάνει, αυτή τότε είναι η Λουσία. Οι λόγοι; Στην παρακάτω gallery.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved