Instagram Η Sydney Sweeney ζει το “Summer in Greece”

Η Χολιγουντιανή star “οργώνει” τα ελληνικά νησιά τραγουδώντας “Mamma mia”.

Είναι ωραίο το καλοκαίρι στην Ελλάδα. Επαναλαμβάνω στην Ελλάδα και όχι στην Αθήνα. Διότι αυτό που βιώνουμε στην Αθήνα με τον καύσωνα είναι μία διαδρομή προς την Κόλαση. Δεν ξέρω τι κακό έχουμε κάνει σε προηγούμενη ζωή αλλά μάλλον κάτι επαίσχυντο για να λιώνουμε στην Αχαρνών, την Κηφισίας και τη Βουλιαγμένης. Τέλος πάντων, προχωράμε. 

 

 

Το καλοκαίρι στην Ελλάδα, όμως, είναι γλυκό. Να δροσίζεσαι στα καταγάλανα νερά, να απολαμβάνεις τα καλύτερα φαγητά και το βράδυ βόλτα στα σοκάκια. Γαλήνη και απόλαυση. Ξέρεις ποιος το απολαμβάνει περισσότερο από όλους; Η Sydney Sweeney. Η Αμερικανίδα star βρίσκεται αυτές τις ημέρες στις Κυκλάδες και μοιράζεται με τους 20.700.000 followers της στιγμιότυπα από τις διακοπές της.

 

 

Όταν δεν βρίσκεται στο σκάφος με την παρέα της, επιδίδεται σε ηλεκτρικό surfboard ενώ το βράδυ κάνει απόβαση στα νησιά και απολαμβάνει τη βόλτα στα σοκάκια τραγουδώντας το “Mamma mia”. Η λεζάντα από τα posts που ανέβασε στο Instagram γράφει: «Πώς μπορώ να σου αντισταθώ» και δεν αναρωτιόμαστε τους λόγους που την έκαναν να επιλέξει τη συγκεκριμένη λεζάντα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved