Instagram Η Liz Sanchez θα σε βάλει σε mood Ολυμπιακών Αγώνων

Η χορεύτρια, ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια αντιγράφει τους εμβληματικούς πανηγυρισμούς στην Ολυμπιάδα και προφανώς γίνεται viral.

Αν ακολουθείς την Liz Sanchez, τότε βρίσκεται στη λίστα με τους 1.000.000 followers της και γνωρίζεις πολύ καλά για τι πρόκειται να σου μιλήσουμε. Αν όχι, τότε κάνεις ένα μεγάλο λάθος και βρισκόμαστε εδώ ν’ αποκαταστήσουμε το σφάλμα. Η χορεύτρια, ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια, εκτός από εντυπωσιακή, είναι τόσο ταλαντούχα που δύσκολα μπορείς να ξεκολλήσεις το βλέμμα σου.

 

 

Κάθε της video είναι το επόμενο viral και στο τελευταίο της χτύπημα, καταπιάστηκε με τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο πλανήτης μετράει αντίστροφα για το μεγάλο ραντεβού, εκεί η καρδιά του αθλητισμού θα χτυπήσει δυνατά στο Παρίσι. Η Ελλάδα πηγαίνει με μεγάλες φιλοδοξίες στην Πόλη του Φωτός και ετοιμάζεται να επιστρέψει με αρκετά μετάλλια στις αποσκευές της. 

 

 

Ωστόσο ο αθλητισμός και οι Ολυμπιακοί Αγώνες, πέρα από τα ρεκόρ και τα μετάλλια, είναι και διασκέδαση. Είναι εκείνο το χαμόγελο που σχηματίζεται στο πρόσωπο κάθε αθλητή και το δάκρυ όταν κατακτά τους στόχους του. Η Liz Sanchez μπήκε σε mood Ολυμπιάδας και σκοπεύει να μας βάλει κι εμάς, μ’ ένα video που δικαίως έγινε viral.

Τα λόγια του Δημήτρη Παπανικολάου για την Ολυμπιάδα πρέπει να τα διαβάσουν όλοι

Εκεί αντιγράφει τους εμβληματικούς πανηγυρισμούς και φυσικά τα likes έπεσαν βροχή.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved