Instagram Ο Gerard Butler ερωτεύτηκε την Penny Lane και καταλαβαίνουμε τους λόγους

Το 29χρονο μοντέλο του Sports Illustrated έχει κλέψει την καρδιά του Σκωτσέζου star και όχι άδικα. 

Οι έρωτες γεννήθηκαν για το καλοκαίρι και ο Gerard Butler το γνωρίζει καλύτερα. Ο Σκωτσέζος star που πρωταγωνίστησε ως Βασιλιάς Λεωνίδας στην ταινία “Οι 300” αισθάνεται πεταλουδίτσες στο στομάχι και όχι άδικα. Βρήκε τον έρωτα στα μάτια, στο πρόσωπο, στο μυαλό και στο σώμα της Penny Lane. 

 

 

Το 29χρονο μοντέλο του Sports Illustrated ξεκίνησε το modeling σε ηλικία 16 ετών και σήμερα αποτελεί μια από τις πιο sexy γυναίκες του πλανήτη. Πήρε πτυχίο στην ολιστική ιατρική και όταν δεν ασχολείται με το modeling, καταπιάνεται με υπαίθριες δραστηριότητες και extreme sports, όπως η οδήγηση αγωνιστικών αυτοκινήτων και η κολύμβηση. 

 

 

Η διαφορά των 25 χρόνων δεν αποτελεί τροχοπέδη για τον έρωτά τους. Σύμφωνα με το περιβάλλον και των δύο τους, ζουν την απόλυτη ευτυχία και το φετινό καλοκαίρι τούς ανήκει. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Gerard Butler έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις ωραίες γυναίκες και στο παρελθόν ήταν ζευγάρι με την Morgan Brown, την Madalina Ghenea, την Jennifer Aniston και τη δική μας Σοφία Χαρμαντά.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved