Instagram Ποιος θα μας αδικήσει που σκεφτόμαστε μόνο την άδεια και την παραλία;

Οι Luma Grothe και Robin Holzken, πάντως, όχι. Ποζάρουν στον φακό του Cameron Hammond και όλα παίρνουν τον δρόμο τους.

Τι είναι το καλοκαίρι; Πέρα από μία απάλευτη ζέστη αν βρίσκεσαι στο τσιμέντο της πόλης, είναι αναμνήσεις, ξεγνοιασιά, απόλαυση για όλους όσοι καταφέρνουν να φύγουν από την πρωτεύουσα και να βρεθούν σε νησιά και παραλίες. Η Luma Grothe και η Robin Holzken το γνωρίζουν καλύτερα από όλους μας. Τα δύο μοντέλα λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων μπήκαν σε mood καλοκαιριού και πόζαραν στον φακό του Cameron Hammond.

 

 

Τον κορυφαίο Αυστραλό φωτογράφο που παίζει όσο λίγοι το φως του καλοκαιριού στα δάχτυλα. Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης φωτογράφισε τα δύο πανέμορφα μοντέλα σ’ ένα concept που μας κάνει να κρεμάσουμε το πληκτρολόγιο και να φύγουμε όπως είμαστε από το γραφείο. Δεν έχει νόημα να δουλεύεις όταν βλέπεις αυτό το αποτέλεσμα. 

Φευγαλέα το μυαλό ξεφεύγει και πηγαίνει σε παραλίες, στον ήλιο, την άμμο και το αλάτι που ψήνει το κορμί σου και το πολυπόθητο μαύρισμα που θα φύγει τον Οκτώβριο. Εκείνα τα κοκτέιλ που θα πιεις με τη θάλασσα να βρέχει τα πόδια σου και το δίλημμα να βρίσκεται στο αν θα παίξεις με ψάρι ή με κρέας το μεσημέρι. 

Μέχρι τότε, μία βόλτα από την gallery κρίνεται επιβεβλημένη.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved