Instagram Από fitness instructor, σου έχουμε την Dua Lipa

Μία 45λεπτη αερόβια συνεδρία με την pop star θα σε βγάλει νοκ άουτ.

Βρες μου έναν άνδρα εκεί έξω που να μην του αρέσει η Dua Lipa, να σου δείξω κάποιον που στερείται γούστου. Η pop star έχει την καθολική αποδοχή από το ανδρικό αλλά και το γυναικείο κοινό. Κάθε της εμφάνιση, κάθε της single, κάθε της post είναι λόγος για να “παγώσει” ο κόσμος (πόσο ειρωνικό ακούγεται εν μέσω καύσωνα) και να φυσήξει ένα καυτό αεράκι ερωτισμού.

 

 

Η Dua Lipa είναι στα καλύτερά της. Το γνωρίζει και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Αυτοπεποίθηση λέγεται και κάνει θαύματα. Δεν χρειάζεται να είσαι η Dua για να έχεις αυτοπεποίθηση, απλώς να τα βρεις με τον εαυτό σου και να μην αφήσεις ποτέ μα ποτέ κανέναν να σε τσακίσει. Είναι σκληρός ο κόσμος εκεί έξω και όλες αυτές οι… αγκαλιές καταλήγουν σε πισωμαχαιρώματα. Η Dua Lipa το έχει ζήσει στο πετσί της αλλά πλέον δε νιώθει.

Dua Lipa γύρνα πίσω στο Instagram ή έστω τηλεφώνα

Εκτός από το ταλέντο της στο τραγούδι, έχει ρίξει τόνους ιδρώτα για τη σκηνική της παρουσία. Η γυμναστική είναι κομμάτι της καθημερινότητάς της και δεν το κρύβει. Σε ένα από τα τελευταία της post εμφανίστηκε με ροζ μπλουζάκι που γράφει “fitness instructor” και αν έπρεπε να ξεκινήσω συνδρομή, θα ήταν σίγουρα σε αυτό το ταλαντούχο πλάσμα.

 

 

Dua, φάε μου τα χρήματα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved