Ένα ατέλειωτο καυτό καλοκαίρι οι πόζες της Φαίης

Το Instagram που διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο τις ελληνικές παραλίες.

Έχουν δει κι έχουν δει τα ματάκια μου καλοκαιρινά instragram, από Ελλάδα μέχρι Καραϊβική μεριά, όμως τόσο δυνατές και ατέλειωτες καλοκαιρινές πόζες δεν ξέρω αν έχω ξανασυναντήσει πολλές φορές.

 

A post shared by ??? (@fay_mitropoulou) on

Διότι, όπως μπορείς να καταλάβεις βλέποντας το μίνι βιντεάκι, ο λογαριασμός της Φαίης Μητροπούλου μοσχοβολάει από θάλασσα, γαλάζια νερά, ήλιο και ένα κορμί πιο καυτό από τα μεσημέρια του Αυγούστου.

Αν ακολουθήσεις τη Φαίη θα πας είναι σα να κάνεις διακοπές, σε Ελλάδα και σε άλλα εξωτικά μέρη που μας κάνει την χάρη το μοντέλο να φωτογραφίζεται. Όμως ας μείνουμε στην Ελλάδα κι ας επανέλθουμε στο βιντεάκι, μιας και το βλέπω για πολλοστή φορά: πες μου, αλήθεια, υπάρχει τουρίστας εκεί έξω που αν έβλεπε αυτό το μακροβούτι, αυτό το θαύμα της φύσης θα πήγαινε οπουδήποτε αλλού πέρα από την Ελλάδίτσα μας;

Δε νομίζω φίλος! Εκεί στον ΕΟΤ ακούνε; Δώστε ρε μάγκες τα κλειδιά της καμπάνιας να φέρει 50 εκ. τουρίστες το κορίτσι στα μέρη μας. Η Φαίη θα μας σώσει κύριοι αν την αφήσουνε! Δες και μόνος για να καταλάβεις.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved