Η Αναστασία Δήμου «το έχει»

Κι εσύ απέχεις μερικές φωτογραφίες μακριά από την επιβεβαίωση.

Η αλήθεια είναι πως την εποχή μας το ραδιόφωνο πνέει τα λοίσθια. Και παρότι υπάρχει μία γενναία προσπάθεια στο Internet, λίγοι είναι οι παραγωγοί που καταφέρνουν να χτίσουν το κοινό τους. Η Αναστασία Δήμου, ευτυχώς για όλους μας, αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα.

Είναι εκείνος ο κανόνας που λέει πως αν η φωνή στο ραδιόφωνο (ακόμη και το ιντερνετικό) είναι υπέροχη,  δύσκολα θα συμβαίνει και το ίδιο στη φυσική παρουσία. Η Αναστασία λοιπόν σπάει αυτόν τον κώδικα δείχνοντας ότι κατέχει τόσο την φωνή στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του FeelFamous, όσο και στην εμφάνιση. Όσοι βρίσκονται στο Boiler στο Γκάζι, το έχουν μάθει ήδη. Όλοι οι υπόλοιποι, το μάθαμε και από τις φωτογραφίες της στο Instagram που αποδεικνύουν την υπεροχή της. Από τα λίγα που μάθαμε είναι πως αγαπάει το σινεμά, τα «λέει καλά» με το γυμναστήριο και μία από τις μεγάλες αγάπες της είναι ο ύπνος.

Στη δική σου περίπτωση ωστόσο δεν χρειάζεται να ονειρευτείς. Ή μάλλον κάν’ το μέσα από την συχνότητα του FeelFamous ακούγοντας την υπέροχη φωνή της. Μήπως τελικά να βγαίνουμε συχνότερα στο Γκάζι;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved