Η Μαρία θα σου περάσει χαλκά από τη μύτη

Βάζεις στοίχημα ότι θα σου αρέσει;

Αυτό για τον χαλκά το εννοώ κυριολεκτικά αφού, όπως φαίνεται και στην glallery, είναι ένα από τα αγαπημένα αξεσουάρ της Μαρίας Κιουμουρτζίδου.

Ένας ωραίος διαμαντένιος χαλκάς, τον οποίο, Μαρία, να ξέρεις, με πολύ προθυμία θα τον περνούσα στη μύτη μου αν αυτό ήταν σημάδι ότι μας ενώνει κάτι πιο βαθύ. Θα τον περνούσα, Μαρία, κι ας με έσερνες από τη μύτη. Γιατί, μην νομίζεις, έχω τον τρόπο να επιβιώνω και να στο τέλος να πετυχαίνω αυτό που θέλω κι ας νομίζεις ότι γίνεται το δικό σου.

Καταλαβαίνω όμως. Δεν είμαι μόνο εγώ που θα ήθελα να δοκιμάσω το χαλκά της Μαρίας. Είσαι και εσύ, τίμιε αναγνώστη του Ratpack. Μπορείς να πεταχτείς μέχρι το «J’ Adore» στη Θεσσαλονίκη και να δοκιμάσεις την τύχη σου. Ναι, δεν στο είπαμε, η Μαρία εργάζεται εκεί ως bartedner. Έχουν συγκριτικό πλεονέκτημα οι Θεσσαλονικείς, αλλά τι να κάνουμε; Είναι σκληρή η ζωή και εμείς οι Αθηναίοι το μαθαίνουμε στην προκειμένη περίπτωση από πρώτο χέρι.

Πάντως, να ξέρεις ότι η Μαρία εκτός από το να διατηρεί πάντα φρέσκο το λογαριασμό της στο Instagram αφιερώνει χρόνο και σε δράσης κοινωνικής ευαισθητοποίησης. Πρόσφατα, μαζί με άλλους Θεσσαλονικείς, φωτογραφήθηκε γυμνή στο πλαίσιο καμπάνιας για την ενημέρωση σχετικά με τον ιό του AIDS.  Ξέρουμε, εσύ από την παραπάνω πληροφορία συγκράτησες μόνο το γυμνή.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved