706.000 κόσμος ακολουθεί αυτήν την 20χρονη

Και προφανώς υπάρχει σημαντικός λόγος.

Δέος. Βαρύ πολύ να το πεις και να το παραδεχτείς, αλλά εδώ πέρα ψέματα δεν θα ακούσετε. Αυτό νιώσαμε όταν είδαμε την Camila Morrone. Δέος. 

Βλέπετε, η 20χρονη που γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες, ζει κι εργάζεται στη Νέα Υόρκη, ανήκει σε εκείνη την κατηγορία γυναικών που κάνουν τα μάτια σου να πονάνε κάθε που πατάς το βελάκι για να δεις μία, κι ακόμη μία, κι ακόμη μία φωτογραφία τους. 

Πανέμορφη πραγματικά, μια κατηγορία τσάμπιολιγκ από μόνη της, στέκεται μπροστά από την κάμερα με στυλ και τρόπο που δεν γίνεται να μην αφήσει να στάξει λίγο σαλιάκι στο πληκτρολόγιό σου. Βέβαια, μετά από καμιά ώρα σκάουτινγκ, το μοναδικό ψεγάδι που εντοπίσαμε πάνω της είχε να κάνει με την... Ελλάδα. 

Ποιο ψεγάδι; Αυτό το ψεγάδι:
 

 

They weren't too amused that I crashed their table but I just fit in too perfectly

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Camila Morrone (@camimorrone) στις

 

Γιατί ακόμα και ένα από τα πιο hot ονόματα του διεθνούς μόντελινγκ όταν κατηφορίζει ως την Μύκονοοοοοος, ξεχνάει όλα όσα ήξερε για την καλαισθησία και την όμορφη ποζεριά κι αναλώνεται σε βιντεάκια του τύπου «κοίτα με και τράβα με βίντεο τώρα που ανεβαίνω στην μπάρα που χορεύω σαν κοριτσάκι του συρμού!».

Εμείς από την πλευρά μας τη συγχωρούμε και αποδίδουμε το άτυχο συμβάν στην κακιά τη στιγμή. Προχωράμε μπροστά και αφηνόμαστε να την θαυμάσουμε με το στόμα ανοιχτό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved