Ένα βλέμμα της Χαράς είναι λίγο, πολύ λίγο

Η Χαρά Παπά ποστάρει λίγο, αλλά λέει πολλά με τα μάτια της.

Γρίφος, αδέλφια. Γρίφος.  Άλυτος γρίφος τα όσα μπορεί να κρύβονται πίσω από το βλέμμα της Χαράς Παπά. Ίσως στη Θεσσαλονίκη να ξέρουν περισσότερα, αφού εκεί σπουδάζει (οικονομικές επιστήμες στο ΑΠΘ). Πολύ πιθανόν να έχει εξετάσεις αυτές της μέρες οπότε το βλέμμα της μάλλον θα είναι κουρασμένο από το διάβασμα.

Ξέρουμε όμως και λίγα πράματα για εκείνα που κάνουν το βλέμμα της να λάμπει από χαρά. Το ένα είναι ο Ρέμος. Ορκισμένη φαν. Ρέμος δαγκωτό, Ρέμος μονοκούκι. Μπορούμε να τη φανταστούμε να σηκώνεται θριαμβευτικά στο τραπέζι, να λικνίζεται και να κάνει ακόμα πιο αβάσταχτο τον πόνο εμάς των Αθηναίων που φέτος δεν είδαν Ρέμο.

Το δεύτερο είναι η Ηγουμενίτσα, η ιδιαίτερη πατρίδα. Εδώ να με συγχωρείς δεν έχω πολλά να πω γιατί με την Ηγουμενίτσα οι σχέσεις μου είναι ελάχιστες –κακώς όπως αποδεικνύει η Χαρά.

Υπάρχει και ένα τρίτο: Τα μαγιό. Ολόσωμα, μπικίνι, πολύχρωμα, μονόχρωμα. Όπως και αν είναι, αποτελούν το καλοκαιρινό φετίχ της.

Και αυτά είναι όλα όσα ξέρουμε για την όμορφη φοιτήτρια. Αυτά ξέρουμε εμείς και άλλοι 16.000 followers στο Instagram. Και μεταξύ μας, αυτά είναι και όσα χρειάζεται εσύ να ξέρεις.

Στο bio account της γράφει  «greatness is not what you have, but what you give». Έτσι είναι, Χαρά. Έχεις ένα πανέμορφό βλέμμα –και αυτό είναι σπουδαίο από μόνο του. Το ότι μας το μοιράζεσαι μαζί μας, σε εξυψώνει περισσότερο στα μάτια μας. Μην μας ξεχνάς λοιπόν.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved