Assosiated Press O Klay Thompson έχει ακόμα σφυγμό

Αν το πάει έτσι μέχρι το τέλος, μάλλον οι Dallas έχουν βρει το κομμάτι που τους έλειπε.

Τον περασμένο Απρίλιο, στο τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα των Golden State Warriors, ο Klay Thompson είχε αποχαιρετήσει τους «πολεμιστές» με μια εμφάνιση που μύριζε… απόσυρση. Μηδέν στα δέκα σουτ εντός πεδιάς και αρκετά από αυτά πολύ εύκολα για την κλάση του, γεγονός που ανάγκασε πολύ κόσμο να του κολλήσει την ταμπέλα του ξοφλημένου.

 

 

Ήταν φανερό πως πλέον ο Thompson δεν ήταν ο εαυτός του, ή απλώς χρειαζόταν μια αλλαγή για να τον βρει.

Klay Thompson: 941 ημέρες ήταν και πάνε

Το ντεμπούτο του θύμισε τον Splash Brother που λατρέψαμε

Το περασμένο καλοκαίρι, η υπογραφή του Klay Thompson στο Dallas για λογαριασμό των περσινών φιναλίστ Mavericks, σηματοδότησε το τέλος εποχής των Warriors, ανοίγοντας παράλληλα ένα νέο κεφάλαιο για τον  «εκτελεστή» πίσω από τη γραμμή των τριών πόντων στο πλάι των Luka Doncic και Kyrie Irving.

 

klay thompson

 

Και από το πρώτο επίσημο παιχνίδι του κιόλας με την ομάδα του Τέξας, φρόντισε να δείξει ότι θέλει πολύ και -κυρίως- έχει ακόμα να δώσει πολλά στο άθλημα.

Oι Σέλτικς δεν αστειεύονται ούτε και φέτος

Ο Klay μπήκε λοιπόν στην πρεμιέρα του ΝΒΑ κόντρα στους San Antonio Spurs, ευστοχώντας στα δύο πρώτα του σουτ, αλλά τα επόμενα τέσσερα δεν είχαν την ίδια κατάληξη. Ε και; Ο μεγάλος σουτέρ και σκόρερ δεν φοβάται την αποτυχία, αντιθέτως την αγκαλιάζει και μαθαίνει από αυτήν στην επόμενη προσπάθειά του.

 

 

Έκτοτε θύμισε σε όλους μας τι εστί Splash Brother. Έξι τρίποντα συνολικά και 22 πόντους (7 στα 13 εντός πεδιάς, 6 στα 10 τρίποντα) στο ντεμπούτο του με την νέα του ομάδα, βοηθώντας παράλληλα με τον τρόπο του τον Doncic να πετύχει 28 πόντους και στο φινάλε να τον αποθεώνει:

«Είναι εύκολο να παίζει κανείς μαζί με κάποιον όπως ο Klay. Κάνει τη ζωή όλων πιο εύκολη. Είναι απλά υπέροχο να τον έχουμε μαζί μας» δήλωσε ο Σλοβένος.

Το «εκρηκτικό» ξεκίνημα του Klay Thompson μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί όμως και τίποτα. Ό,τι και αν είναι, είναι πάντα ωραίο να τον βλέπεις να είναι ο εαυτός του.

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved