ΙΝΤΙΜΕ H πιο ωραία ιστορία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ξεκινήσει να γράφεται

Όταν περιμένουμε με ανυπομονησία τον επόμενο αγώνα της «γαλανόλευκης», κάτι πάει πολύ σωστά.

Λένε ότι οι παίκτες κάνουν τον προπονητή, αλλά άντε να κάνεις τον κόσμο να το πιστέψει, ειδικά όταν η καθοδήγηση από τον πάγκο φέρνει τόσο διαφορετικό «αέρα» μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όμως, ακόμα και αν ξέρει ότι έχει βάλει το λιθαράκι του σε αυτό εκρηκτικό ξεκίνημα της Εθνικής Ελλάδος στο Nations League, φροντίζει με κάθε τρόπο να μεταδίδει το ομαδικό πνεύμα.

Όταν η πρεμιέρα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε μεγαλύτερο γκελ και από τους Oasis

Όταν οι δηλώσεις του ξεκινάνε με «το 4 στα 4 είναι τρομερό επίτευγμα των παικτών μου…» καταλαβαίνει κανείς ότι ο «δάσκαλος» του ελληνικού πάγκου έχει ετοιμάσει κάτι που θα μας αρέσει:

 

 

Σαφώς και ο τεράστιος Ιβάν δεν είναι τυχαίος προπονητής, και αυτό φαίνεται από την εξαιρετική χημεία που έχει τόσο με τους παίκτες, όσο και με τον πάντα ιδιαίτερο φίλαθλο κόσμο της Ελλάδος. Εδώ που τα λέμε, το παιχνίδι εναντίον της Ιρλανδίας ήταν η μεγαλύτερη παγίδα, ειδικά μετά από έναν θρίαμβο όπως αυτός με την Αγγλία.

H παράξενη ιστορία πίσω από την άσπρη φανέλα της Εθνικής Αγγλίας

Η υπέροχη ιστορία όμως που γράφει μέσα από τις δυσκολίες των τελευταίων ημερών μεταφράζεται σε μια ομάδα που βγάζει υγεία μέσα στο γήπεδο, με παίκτες που δεν τη θεωρούν κάτι δεδομένο αλλά που θέλουν να αναδειχθούν μαζί της αλλά και να την αναδείξουν, και το αποτέλεσμα φαίνεται ήδη. Sold out και ποδόσφαιρο που σου αρέσει να το βλέπεις, είναι ένα από τα δείγματα αυτά.

 

Η βραδιά της χαρμολύπης στο Ουέμπλεϊ

Δεν είναι μόνο η πρώτη θέση αυτή τη στιγμή στο Nations League και το φλερτ με την Α’ κατηγορία, έστω και με ισοπαλία στον ερχόμενο αγώνα κόντρα στην Αγγλία, ούτε και η νίκη με 2-0 επί της Ιρλανδίας. Είναι η εικόνα «ομάδας» που βγάζουν αυτά τα παιδιά, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο του ρόστερ.

Και μόνο η εκδήλωση των πανηγυρισμών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το δεύτερο γκολ, αποδεικνύουν ότι οι πρώτες σελίδες της πιο ωραίας ιστορίας έχουν ήδη γραφτεί και τώρα ετοιμαζόμαστε για τις επόμενες.

 

 
 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved